Zamjena uloga u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' učestala je pojava, no već i prije početka nove sezone, svjedočili smo zahtjevnim transformacijama. Kako i priliči ovom popularnom formatu, sasvim simbolično, u promospotu legende su se vratile. Tko je uskočio u cipele Elvisa Presleyja, Marilyn Monroe, Johna Lennona, Freddieja Mercuryja, Tine Turner i Amy Winehouse, otkrit će vam Sanja Kuzmanović.

Galerija


U retro okruženju, a u svrhu promocije showa "Tvoje lice zvuči poznato", za stol su sjeli ni manje ni više već John Lennon, Marilyn Monroe, Elvis Presley, Tina Turner, Freddie Mercury i Amy Winehouse. Jedno je sigurno, svatko je dobio ulogu s kojom se lako mogao poistovjetiti.

Vezani članci Kino Klub Sisak: Dokumentarac o potresu - 4 Snima se dokumentarac o razornom potresu, iza kamera stoje ljudi koji su i sami ostali bez doma! In Magazin: Banovina u srcu - 8 Banovina u srcu! Poznati pjevači snimili pjesmu utjehe i nade, pjesmu njezine ljepote i ponosa

"Lijepo je biti u tuđoj koži, ja sam u biti Tinina sestra, ona to ni ne zna, nije to još otkrila", našalila se Indira Levak.

Nives Celzijus i Igor Mešin, članovi žirija
"Indira je super isto kao Tina, ima te mote. A dobro, Inidra je Tina, Tina je Indira, zaključili su Nives Celzijus i Igor Mešin.

Iako su svi uskočili u tuđe cipele, Majine su ipak nešto drugačije od ostalih jer se prvi put u životu okušala i u ulozi voditeljice.

"Fora je, stvarno je fora, iako ima jako puno teksta i morat ću pobrisati neku memoriju, znaš ono neke stare gluposti i stavljati nove", izjavila je Maja Šuput.

S obzirom na to da jedni drugima beskompromisno čuvaju leđa, čini se kako ipak neće doći do obračuna legendi.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.