Rock galama

Neni se na pozornici pridružili brojni glazbenici, među kojima se isticala posebna gošća

Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Anamarija Vartabedijan 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) +0 Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Galerija

Neno Belan održao je koncert na zagrebačkoj Šalati, uz brojne goste iznenađenja i članove obitelji

U glazbenoj karijeri dužoj od 30 godina pomisli biste kako ne postoji koncept "prvi put". Ali Neno Belan i njegovi Fiumensi nakon brojnih nastupa za Valentinovo, odlučili su, doista po prvi put, otvoriti ljetnu sezonu u metropoli, velikim open air koncertom. I moramo reći - bila je to prava rock galama na Šalati.

Pogledaj i ovo Stipe Božić, alpinist i pisac ispisao vlastitu biografiju Hrvat koji je dva puta osvojio najviši vrh svijeta i boravio na najopasnijim područjima našeg planeta sve je pustolovine zapisao u knjizi

Iako se na trenutak činilo da će kiša sve pokvariti, nije pala kap, a to je vjerujemo najviše razveselilo Nenu. “Ovi oblaci koji su prijetili od jutros su se povukli tako da će bit prava ljetna večer.“, izjavio je pjevač uoči početka koncerta i otkrio kako nakon dugo vremena ima tremu jer ovo za njega bio poseban koncert.

“Domislio sam se da nam budu gosti tvrdi rokeri iz Slavonije Opća opasnost, onda danas ćemo imati prilike čuti i vidjeti kako pjeva moja kćer i to prvi put u javnosti sa mnom, znači premijera njezina i naravno što reći, veliki Gibonni, moj mediteranski brat.“, izjavio je uzbuđeni Neno.

A za Gibonnia ovo je bio pravi vremeplov u neka, kako kaže, bolja vremena, kad su na jednome mjestu mogli naći stari prijatelji poput Dine, Daleke obale i Đavola. “Najviše mi nedostaje Dino iz tog vremena ali mislim da je to vrijeme bilo posebno.“, otkrio je poznati pjevač.

Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Foto: Anamarija Vartabedijan

Nenin prijateljski poziv ne odbija ni frontmen slavonskih rokera. Čak i nakon operacije kralježnice, bez problema je stao na pozornicu. “Malo je to još friško, tek nekih dva i pol mjeseca od operacije, al dobro evo po naputku liječnika i ekipe koja brine o tome činim što su mi rekli i funkcioniram.“, rekao je Pero Galić.

Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Foto: Anamarija Vartabedijan

Ipak, najveće iznenađenje večeri bila je Nenina kći Nikolina koja je prvi put stala na veliku pozornicu, upravo nanjegov nagovor. “Prvo je bila šokirana, onda mi je rekla da će razmislit, onda je prošlo nekih 10 dana, ja sam već zaboravio da sam je pitao i onda mi je rekla ma znaš što, umrijet ću na bini al nema veze pa što bude.“, izjavio je Neno.

Razloga za tremu nije bilo, jer čim je Nikolina uzela mikrofon u ruke i s ocem zapjevala hit iz mjuzikla Lion King, publika ju je pozdravila gromoglasnim pljeskom.
“Mi smo zapravo htjeli nekakvu pjesmu iz spektra mjuzikl songova jer mene jako zanima pjevanje mjuzikla, a pošto je on veliki fan Eltona Johna nekako je bilo prirodno da pjevamo Can you feel the love tonight.“, rekla je mlada Nikolina.

Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Neno Belan (Foto: Anamarija Vartabedijan) Foto: Anamarija Vartabedijan

I dok se Nenina majka hvatala za glavu pri pomisli da će se njezin sin baviti glazbom, on je iznimno ponosan na svoju nasljednicu, s kojom ima mnogo zajedničkih crta.
Vidljivo je i na sceni kako doista imaju zavidan odnos. Nakon što su uspješno probili led, vjerujemo da bi publika ovaj glabzeno- obiteljski dvojac, rado ponovno vidjela na sceni.

Atmosferu s koncerta pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene