Tko će pobijediti?

Za posljednja tri mjesta u finalu Supertalenta borilo se svim sredstvima, no samo je njima to pošlo za rukom

Matej Mateković Matej Mateković In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Mateković Duo Kamikazete Matej Mateković Dječji zbor Glazbene škole u Varaždinu Matej Mateković Duo Kamikazeta +0 Zbor glazbene škole Varaždin Galerija

Za posljednje tri ulaznice za finale Supertalenta borilo se svim raspoloživim sredstvima. No samo se su oni izborili za svoje mjesto pod svjetlima reflektora.

Gotovo je! Posljednja mjesta u finalu Supertalenta su popunjena! Sljedeći ponedjeljak u velikom finalu saznat ćemo tko je novi hrvatski Supertalent. Tko se izborio za svoje mjesto pod suncem i osigurao si nastup u finalu, za sve one koji su možda propustili nedjeljnu emisiju, reći će vam Sanja Kuzmanović.

Pogledaj i ovo In Magazin: supertalent chriztel - 4 Sve je osvojila glasom Pobjednica Supertalenta za kamere In magazina otkrila je zašto je toliko zavoljela Međimurje, ali i što joj s njenih Filipina najviše nedostaje

Za posljednje tri ulaznice za finale borilo se svim raspoloživim sredstvima. No samo se su oni izborili za svoje mjesto pod svjetlima reflektora.

"Ono, iznenađen sam bio i baš sam sretan što sam prošao u finale", ističe Matej Mateković koji ipak spremno odgovara na pitanje što od njega možemo očekivati u finalu. "Pobjedu!" Supertalent će ipak još dugo pamtiti i bez obzira na ishod finalne emisije. "Značilo je da sam se došao na njega zabavljati i nije mi bitno dal pobijedim ili izgubim nego sam se došao zabaviti."

A dobro se zabavljao i Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu.

"Pa jednim dijelom smo očekivali prolaz, vjerovali smo, naravno, u sebe, ali eto, jedan dio je ipak neočekivan. Jako, jako su sretni i jako ponosni. Ja bih rekla i s pravom. Djeca su, naravno, plakala, ja sam plakala u backstageu, nevjerojatno nešto. To je, prije svega, njihova i osobna pobjeda, oni su sjajni, trebaju biti ponosni na sebe, definitivno će im to biti jedan veliki vjetar u leđa", poručuje Rosana Cepanec Dugandžić. Stoga im je Rosana, prije nego što su svojim nastupom izborili finale, vrlo jednostavno poručila.

"Da budu svoji, da uživaju, da se opuste, da upijaju apsolutno svaki element, mislim da su poslušali te savjete. Ovo je definitivno show koji svim ljudima, pogotovo ovako mladima, daje jednu novu perspektivu, uvid u nešto veliko, ovo je ipak show svjetskih razmjera, to što su u finalu Supertalenta samo potvrđuje da su s pravom u glazbenoj školi u Varaždinu."

A posljednji vlak za finale uhvatile su, kako su se same nazvale, i "Lude Slovenke", Duo Kamikazete koje plešu oko šipke.

"Oduzelo nam je dah, nismo to očekivale, no htjele smo da prozovu naša imena. Ovo je ostvarenje snova."

Zahvaljujući odluci žirija, ove će se djevojke sljedeći ponedjeljak natjecati za glavnu nagradu, a za tada najavljuju nešto potpuno novo i drugačije.

"Nešto što se dosad nije moglo vidjeti u talent showu ili cirkusu ili ičem sličnom. U našoj je glavi nešto zaista lijepo. I nevjerojatno, ludo..."

Hoće li im se snovi ostvariti i u finalu ili će pobjedu ipak odnijeti netko drugi, saznat ćemo za nešto manje od tjedan dana. Vidimo se u ponedjeljak navečer na istom mjestu u isto vrijeme!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene