Najbolji reality show

Popularni Masterchef dobitnik je nagrade Zlatni studio, a nova avantura već uskoro počinje!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef Finale showa MasterChef - 1 Melkior Bašić In Magazin: Damir Tomljanović - 5 In Magazin: Damir Tomljanović - 1 Damir Tomljanović Damir Tomljanović Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, chef i član žirija Masterchefa - 1 +0 Stjepan Vukadin Galerija

U utrci za medijsku nagradu "Zlatni studio" u kategoriji reality showa, nagradu je dobio Masterchef. Zlatnu statuu preuzeli su chefovi Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin. Kakve su rekacije, ali i što kažu na prijave kandidata ususret novoj sezoni MasterChefa, pogledajte u prilogu In Magazina.

Na petoj jubilarnoj dodjeli medijske nagrade "Zlatni studio" nagradu je dobio jedan od najzabavnijih televizijskih formata u Hrvatskoj – Masterchef! Simpatični kuharski trojac svojom je energijom osvojio gledatelje pa ih i nazivaju najzabavnijim članovima žirija.

Pogledaj i ovo Masterchef - 2 Još malo! Najpopularniji kulinarski show u Hrvatskoj uskoro se vraća s novom dozom uzbuđenja: "Kriteriji svakako idu samo gore!"

"Hvala žiriju, hvala svim gledateljima Nove TV, hvala svim čitateljima, produkciji što nam je dala šansu hvala svima koji su radfili na setu i kandidatima bez njih ovo ne bi bilo moguće i hvala našim obiteljima što su nas trpile ovako dugo", poručio je Damir Tomljanović prilikom preuzimanja nagrade.

U posljednjem Masterchefu trojica su vrhunskih chefova vodila kandidate kroz sve izazove, davala im potporu, ali i kritizirala, kako bi od njih izvukli ono najbolje. Na setu su se, kažu, odlično zabavljali.

"Osjećaj je super! Ja moram reći da govorim u ime svih troje, kad smo krenuli nismo znali što nas čeka, vjerovali smo produkciji i evo to je rezultat", zaključio je Stjepan.

U tijeku su prijave za novu, petu sezonu omiljenog kulinarskog showa. Titulu MasterChefa zaslužuje ona osoba koja je spremna riskirati, učiti i razvijati se.

"Neka budu svoji, samo volja želja i da dobro kuhaju i ništa drugo nije potrebno, mi ćemo ih sve ostalo naučit", poručio je Melkior.

Svatko tko je strastven, talentiran, motiviran i otvoren u želji za novim gastronomskim iskustvima, može postati novi hrvatski Masterchef. Prijaviti se možete telefonom 060 800 061 ili web upitnikom na novatv.hr/masterchef.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić - 1 +0 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić podijelila video u kojem šeće u prozirnoj haljini, za to ima bome i lijep razlog!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene