Euforija!

NAVIJAČICE IZLJUBILE ĆIRU Komentirao 'vatrene' pa dobio poljubac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina, Tony Cetinski, Janica Kostelić, Lidija Bačić. Svi oni našli su se u pravom vatrenom ludilu!

Još se ne stišava nogometna euforija diljem Lijepe naše otkad su jučerašnjem odličnom igrom Vatreni trijumfalno startali na Europskom nogometnom prvenstvu. Mi smo utakmicu gledali slegendarnim izbornikom Ćirom Blaževićem, a i mnoge su se domaće zvijezde prepustile nogometnom ludilu. Tony Cetinski, Severina, Janica Kostelić samo su dio razdraganih zvjezdanih navijača.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Ćiro je jasno otkrio tko su mu favoriti, a dečke je pošteno ishvalio. Vatrene su podržale i brojne domaće zvijezde. Tony Cetinski i Janica Kostelić odjenuli su Modrićev dres, Saša Lozar nije se odvajao od ekrana, Lidija Bačić obojila je lice u crveno-bijele kockice, a Severina se prisjetila kada su naši brončani Vatreni pri povratku u domovinu zapjevali njezinu 'Djevojku sa sela'. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Sretno, Vatreni... Ponovilo se #djevojkasasela #1998 #vatreni #bronca #trgfrancuske #ajmohrvatska #euro2016 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A video posted by Severina Kojić (@severina) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene