Farmu ove godine čine dva gospodarstva koja će se boriti za prevlast.


Najgledaniji reality show ''Farma'', ove se nedjelje vraća na ekrane, ali u novom izdanju. Od više od 2200 prijavljenih, samo je osamnaestero dobilo priliku postati farmerom i uputiti se u avanturu života. Pred njima su brojni izazovi, ali i noviteti. Farmu ove godine čine dva gospodarstva koja će se boriti za prevlast.

Vezani članci Screenshot Ovakve ih na pozornici ne možemo vidjeti: Pogledajte što se događa iza kamera kad se kočnice otpuste! Farma - Borba za pola milijuna kuna - 8 Farmere već u prvoj epizodi dočekalo neugodno iznenađenje i novi gazda se našao na mukama: "Ne volim mrzovoljne ljude"

Na Staroj farmi je sve ostalo isto. Hrana se obrađuje iskuljučivo ručno. Na Staroj farmi postoji dnevna soba, odnosno soba za sastanke, dogovore, razgovore druženja. I dalje je jedan veliki stol za koji svi mogu sjesti i uživati. Na ovoj farmi nema ni struje i vode, odnosno nema zapravo ništa od čudesa moderne tehnologije. Što je zapravo možda i odlično jer na taj način ljudi upregnu sva svoja neka znanja koja su vidjeli kad su bili djeca, ali su jednostavno zaboravili.

Na sredini između stare i nove farme gdje je ograda postoji bunar. Na novoj farmi postoji kupaona, voda, struja i ostale blagodati moderne tehnologije. A tko bude dobar na staroj farmi, preći će na novu farmu.

Cijeli prilog pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.