Farmu ove godine čine dva gospodarstva koja će se boriti za prevlast.


Najgledaniji reality show ''Farma'', ove se nedjelje vraća na ekrane, ali u novom izdanju. Od više od 2200 prijavljenih, samo je osamnaestero dobilo priliku postati farmerom i uputiti se u avanturu života. Pred njima su brojni izazovi, ali i noviteti. Farmu ove godine čine dva gospodarstva koja će se boriti za prevlast.

Vezani članci Serija \ "Bogu iza nogu" ostvarila doseg od gotovo milijun ljudi, glumci ne kriju sreću: "Serija je jedinstvena i publika je to odmah prepoznala" Mia Kovačić Već 14 godina jedno je od zaštitnih lica Nove TV: ''Ja sam onaj gost koji ne želi otići i udomaćio se do kraja''

Na Staroj farmi je sve ostalo isto. Hrana se obrađuje iskuljučivo ručno. Na Staroj farmi postoji dnevna soba, odnosno soba za sastanke, dogovore, razgovore druženja. I dalje je jedan veliki stol za koji svi mogu sjesti i uživati. Na ovoj farmi nema ni struje i vode, odnosno nema zapravo ništa od čudesa moderne tehnologije. Što je zapravo možda i odlično jer na taj način ljudi upregnu sva svoja neka znanja koja su vidjeli kad su bili djeca, ali su jednostavno zaboravili.

Na sredini između stare i nove farme gdje je ograda postoji bunar. Na novoj farmi postoji kupaona, voda, struja i ostale blagodati moderne tehnologije. A tko bude dobar na staroj farmi, preći će na novu farmu.

Cijeli prilog pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.