Fanove je osvojio neodoljivim šarmom, a sada kreće u nove pustolovine!


Počelo je vrijeme maskenbala! Riječki karneval već je započeo, a uskoro će krenuti i mnoge druge maskirane povorke diljem Hrvatske. U velikoj dvorani Lisinskog, 15-og veljače, tradicionalno će se održati Ludi Fašnik. Među žonglerima, trbušnim plesačicama, akrobatima i mnogim drugim zvijezdama maskenbala, ovogodišnje glavne zvijezde mogle bi vam zvučati poznato.

Vezani članci Slika nije dostupna I ove godine Lisinski pleše pod maskama! Slika nije dostupna VIDEO Finalisti TLZP: 'Najteže je bilo kad sam morao depilirati bikini zonu'

'Dolazi nam Mario Petreković, Vanda Winter, di je Tomo in der Mühlen ako ga budete prepoznali ...', rekao je Dražen Siriščević.

I ove godine Lisinski pleše pod maskama!

U showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' pokazali su vještine preobrazbe u različite poznate ličnosti, pa nije ni čudo što će biti zvijezde karnevalskog slavlja. Vanda i Giuliano publiku će počastiti svojim spektakularnim nastupima, a Tomo in der Mullen i Mario Petrekovićdobili su neke druge zadatke:

'Bit ću domar i potrudit ću se da sam domar u ženskoj svlačionici', rekao je Mario Petreković.

Iako je zabavno maskirati se u bilo kojoj životnoj dobi, ipak su najljepše uspomene one iz djetinjstva. Pozvoniti na vrata, uz prigodnu pjesmicu, iščekujući bombone ili nešto drugo, nažalost, prestaje biti tradicija:

'Skupljali smo novac i jaja, novac nam je bio draži od jaja, iako smo kasniej ta jaja iskoristili i išli smo tradicionalno na palačinke', kaže Vanda Winter.

A svatko pamti neke od svojih najdražih maski:

'Ko klinac uvijek kauboj a kasnije muzičar. tako je nekako i ostalo. još uvijek sam u tom kostimu', objašnjava Tomo.

'Jedne godine sam bila mačka, mama si je dala truda i napravila fenomenalan kostim s repom, ušima i svime', dodaje Vanda.

Dopustite si i vi da vas ponese karnevalsko ludilo i barem na jedan dan postanite netko drugi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook