Ide to njemu

Vanja Mamić: 'Prvo zaruke, onda se udajem i to je to!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Počeo je još jedan Fashion Week u Zagrebu! Modni je to događaj koji poznata lica ne propuštaju - evo i tko je sve došao pogledati modne novitete.

Revijom naše poznate klobučarke Staše Čimbur počeo je ovosezonski Fashion Week. U neobičnim kreacijama uživale su, među ostalima, Josipa Lisac, Vanja Mamić i Anđa Marić.

Pogledaj i ovo showbuzz Moda i sport 'Želim vatreno srce i to je sve što tražim'

Najviše pozornosti medija plijenila je atraktivna Vanja Mamić. Uz veliki osmijeh na licu i besprijekornu liniju brojni su komentirali kako s godinama izgleda sve bolje.

Anđa izgleda bolje nego ikad! Osmijeh joj se vratio na lice

'Prvo su zaruke, onda se udajem još malo i to je to', rekla je Vanja.

Bila bi ovo vjerojatno vijest za naslovnice da se ne radi o šali.

'Ja sam neke stvari shvatila, posložila, svaki dan uživam u svojoj slobodi. Sretnija sam trenutno nego ikad u životu', rekla je Vanja.

Njezin bivši suprug, Zoran Mamić, u lipnju će se oženiti za djevojku Anu Šikić. Vjenčanje bi, pišu mediji, trebalo biti na treću godišnjicu rastave od zgodne Vanje.

'To je pluskvamperfekt vrijeme za mene, uopće ne želim to komentirati', rekla je Vanja i dodala: 'To je jedino, civilizirano i kulturno danas. Da se ljudi koji su proveli 17 godina zajedno i imaju dvoje djece gledaju na nišanu, to nema smisla.'

Na pisti je pozornost plijenio maneken Filip Šalković koji u ženskim haljinama i štiklama hoda spretnije od mnogih kolegica. Doznali smo i što poznati Hrvati misle o trendu da muškarci predstavljaju ženske kolekcije.Više o tome, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene