Naš najstariji festival!

Otvoren filmski festival u Puli na najljepšoj pozornici pod zvijezdama, a evo koje su to glumačke zvijezde zablistale u punom sjaju

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Pula Film Festival Pula Film Festival Pula Film Festival +0 Tarik Filipović i Zrinka Cvitešić Galerija

Na pozornici pod zvijezdama, u Areni, održava se najstariji hrvatski filmski festival. Kako zbog glamura, tako zbog dobre atmosfere i filmova, na otvaranju su bile su brojne poznate osobe, poput glumice Zrinke Cvitešić, koja je i članica ogovodišnjeg žirija. Ivana Nanut je za IN Magazin doznala tko je zbog vlastite sigurnosti hodao s tjelohraniteljima, a tko ponosno čuva fotografiju iz mladih dana s Mišom Kovačem.

Bez tradicionalnog vatrometa s ograničenim brojem gledatelja i uz poštovanje epidemioloških mjera, u pulskoj Areni u subotu navečer svečanim programom i projekcijom hrvatskog filma "Murina“ redateljice Antonete Alamat Kusijanović, otvoren je 68. Pulski filmski festival. Naime, upravo te večeri iz Cannesa je stigla vijest kako je Murina osvojila prestižnu Zlatnu kameru, a kako je dan ranije redateljica u Zagrebu rodila sina, nije osobno preuzela nagradu na Azurnoj obali.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Imamo lijepe vijesti. Redateljica je rodila sina, a što se tiče nagrade nisam došla sebi nevjerojatan osjećaj", priznala je glumica iz filma Gracija Filipović.

U Areni je bilo 1500 gledatelja koji su mogli ući bez COVID potvrda. Pulski filmski festival održava se na 15 mjesta, od kojih su četiri rezervirana za filmski program s više od 90 projekcija.

Uz Danila Šerbedžiju, u žiriju hrvatskog programa se nalazi i jedna od naših najuspješnijih glumica Zrinka Cvitešić. Naime, glumica je nedavno završila snimanje serije "The Power", u kojoj glumi s holivudskim zvijezdama poput Tima Robbinsa i Leslie Mann.

Jednako uspješna je i Zrinkina kolegica Lana Barić, čiji je film "Tereza 37" na prošlogodišnjem festivalu osvojio čak šest Zlatnih arena. Lana je ove godine članica međunarodnog žirija, a na festivalu će se prikazati I njezin novi mađarski film "Eden".

Pet dana prije projekcije, sve ulaznice za srbijanski film "Južni vjetar 2 – Ubrzanje" koji svoju premijeru ima večeras, rasprodane su. A većina glumaca i gostiju festivala slažu se kako im je dolazak u Pulu i odmor i posao i radost.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Modrić strastvenim poljupcem čestitao veliki dan svojoj supruzi, svi se slažu da izgledaju zaljubljeno kao prvoga dana!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa (Foto: John Pavlish) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Andrea Paić) Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić, Viktorija Đonlić Rađa, Dino Rađa (Foto: Instagram) +1 Viktorija Đonlić Rađa (Foto: IN Magazin) Celebrity Jedna od najljepših Splićanki objavila fotku bez šminke s majkom pa poručila: "Jer, znate, nisam više u cvijetu mladosti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene