Probuđena sila

JEDAN ČOVJEK ZNA SVE, ali ne govori ništa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovih je dana Dubrovnik u svemirskom izdanju. Jučer je pala prva klapa novog nastavka 'Ratova zvijezda'.

Prvi dan snimanja prošao je u znaku velikih mjera sigurnosti. Filmski set, smješten u povijesnoj jezgri, ipak je trebalo čuvati od brojnih znatiželjnika. Stoga je angažirano zaista mnogo zaštitara. U Dubrovniku se okupio i velik broj novinara, kao i turista koji su željeli vidjeti dio akcije.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Nažalost, setu se prve večeri snimanja nije moglo ni prići. Nekoliko sati prije nego što je stigla filmska ekipa uspjeli smo istražiti set. Scenografija za Ratove zvijezda sjajno se uklopila u povijesnu jezgru, što najbolje dokazuju zbunjeni turisti.

O tome koji i jesu li uopće glumci u gradu, ne zna se ništa. Svi stanovnici Straduna te vlasnici objekata koji su uključeni u snimanje potpisali su s produkcijom ugovor o tajnosti. Osoba koja o tome što će se narednih dana događati na Stradunu zna mnogo, ali ništa ne otkriva je gradonačelnik koji je za dolazak megaspektakla u Dubrovnik s Holywoodom pregovarao čak dvije godine.

Dubrovčanima se zaista svidjela nova vizura Straduna. Toliko da bi mnogi željeli da dio svemirskih dodataka povijesnoj jezgri ostane u gradu. Nažalost, scenografija će nakon snimanja morati biti potpuno uništena.

Kako to izgleda na licu mjesta, pogledajte u prilogu IN magazina.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene