Nakon što se vratio s turneje po Australiji i Americi, Jole je krajem studenog po četvrti put postao otac. Malenog su Ivana Luku jedva dočekale tri starije sestre koje su mu i odabrale ime. Kako je proslavio rođenje sina, želi li još djece te sve o novim pjesmama koje priprema, Jole je otkrio našoj Juliji Bačić Barać.

Galerija


Ivan Luka Čagalj, četvrto je dijete i sin jedinac u obitelji jednog od najvećih zabavljača na našoj estradi Joška Čaglja Jole. Stigao je na svijet krajem studenog i razveslio roditelje i starije sestre, pa ne čudi da je tata Jole pošteno proslavio ovaj veliki događaj.

Vezani članci Jole (Foto: IN Magazin) Jole nam je otkrio je li izabrao ime za sina i hoće li prisustvovati četvrtom porođaju Joško Čagalj Jole (Foto: IN Magazin) - 1 Jole sasvim iskreno o estradi: ''Trošio sam vrijeme na neke krive ljude, krive prijatelje"

''Bila je fešta i kad se rodila i prva i druga i treća i četvrti, ja volim društvo, volim ljude, volim okupiti i rodbinu i prijatelje što rade i svi ostali. Kad je sve prošlo u redu sačekao sam dan-dva da vidim da je sve u redu i onda smo se okupili i profeštali'', priča Jole. 

Četvrta trudnoća, ali i porod supruzi Ani prošli su bez problema.

''To vam ja opisati ne mogu. Ona se nakon sat vremena ili nakon par sati, ponašala i izgledala kao da je rodila ima 2-3 godine. To je neka genetika blagoslovljena'', smatra Jole. 

Zahvaljujući dobroj genetici, a sad već i iskustvu, Ana i Jole brzo su se naviknuli ponovno na bebu u kući.

''Bili smo pripremljeni na sve, neka pelena, neka svega, mladi smo još i dobro je'', kaže. 

''Kad smo došli u rodlište vidjeti bracu, ova srednja je rekla - tata ajmo selfie uslikati, i onda kad smo se namjestili, kaže ajme tata koliko nas je'', prisjeća se pjevač. 

Mlađem bratu najviše su se veselile sestre. Iva, Tija i Ema odabrala su mu ime.

''Suprugu i ja uvijek smo govorili da bi voljeli imati više djece, i evo dao nam je Bog četvero, mislim da je to to'', rekao nam je Jole. 

A što nam je još rekao, pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Slavu zahvaljuje poznatim roditeljima, ali i golišavim selfijima: Je li ovom fotkom malo pretjerala?