Još jedna godina iza nas

Zbogom 2021., dobro došla 2022.! Poznati otkrili po čemu će pamtiti staru i što si žele u novoj godini!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Mario Roth Neda Ukraden Maja Šuput +0 Zlatko Pejaković Galerija

2021. godina za mnoge je bila prilično teška i izazovna. Još jednu godinu pandemije ostavljamo iza sebe i nadamo se da je posljednja u kojoj će korona i cijepljenje biti svakodnevna tema. Po čemu će ovu godinu pamtiti poznati Hrvati, ali i kakve su im želje za 2022., donosi Julija Bačić Barać.

Zbogom, 2021.! Mnogi se hvataju za glavu na spomen proteklih 365 dana, no teška godina koju danas ispraćamo donijela je ipak i mnogo toga lijepog.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić Nova uz Novu! Halid, Lidija, Škoro, Pejaković samo su neke od zvijezda koje pjevaju na dočeku na Novoj TV: "Moja malenkost, moje kolege i dernek do bola!"

"Rodila mi se unučica i eto to je nešto najljepše i u godini, a i inače u životu ", zaključio je Zlatko Pejaković.

Nekako smo se već malo navikli na covid i na ovu cijelu situaciju. Pamtit ću je što je isto bila ležerna, opuštajuća, nešto smo malo i radili, dvije nove pjesme", izjavio je Jole.

"Po rođenju dijeteta. Nevjerojatna stvar se dogodila ja sam rodila, ja sam mama, pa kako je to moguće?", pita se Maja Šuput.

"Pamtit ću je po odličnim koncertima, s obzirom da smo 2020. čitavu proveli doma imali smo tu sreću da smo u 2021. odradili tridesetak odličnih koncerata", zaključio je Mario Roth.

Za grupu Vigor kraj godine bio je posebno težak jer i ova pandemijska godina bila je ona tužnih rastanaka.

"Nažalost preminuo nam je naš basista, nakon mjesec dan sam ostao i bez bake tako da", izjavio je Mario Roth.

"Puno, puno dragih ljudi koje sam poznavala su otišli što zbog korone što zbog ne znam čega, ali najedanput toliko puno smrti toliko puno se tih nekih strašnih stvari zbilo", zaključila je Neda Ukraden.

Lijepe stvari iz 2021. godine ono su što žele pamtiti Maja Šuput i Indira Levak.

"Bio je tu televizijski Supertalent, trudna sam vodila Tvoje lice zvuči poznato. Tako da za jednu ženu dosta sam puno stvari napravila u 2021.", zaključila je Maja Šuput.

"Ono što se događalo meni je da nisam sjedila doma, nego sam jako puno radila u studiju napisala jako puno tekstova, završila svoj drugi samostalni album", pohvalila se Indira Levak.

U 2022. trebali bismo svi ući s mnogo optimizma i nade da će nova godina zaista biti bolja.

"Da se svijet vrati u normalu i puno sretnih i nasmijanih ljudi", poželio je za kraj svima Jole.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Celebrity Šuškalo se da je Novak Đoković zbog nje ostavio suprugu, a regionalna zvijezda je sada konačno o svemu progovorila

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Spacey (Foto: Getty Images) +0 Kevin Spacey (Foto: Getty Images) Celebrity Kevin Spacey u Zagreb je stigao na dogovor oko novog projekta, naš redatelj mu je ispunio posebnu želju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene