Atmosfera se zagrijava!

Show samo što nije počeo: Voditelji, žiri i plesači "Plesa sa zvijezdama" nikad spremniji za izlazak na pozornicu

Plesači u emisiji Ples sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) Plesači u emisiji Ples sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Žiri Plesa sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) Plesači u emisiji Ples sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) Žiri Plesa sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) Članica žirija Plesa sa zvijezdama Tamara Despot (Foto: Dnevnik.hr) Članica žirija Plesa sa zvijezdama Almira Osmanović (Foto: Dnevnik.hr) Član žirija Plesa sa zvijezdama Dinko Bogdanić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Žiri Plesa sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) Galerija

Ples sa zvijezdama dobio je još jedan par - onaj voditeljski. Kroz 12 tjedana uzbudljivog plesnog izazova provest će nas Mia Kovačić i Janko Popović Volarić. I oni se, baš kao i kandidati, naveliko pripremaju. A 11 parova već je spremno pokazati svoje plesno umijeće i publici i žiriju. Tko će pak sjediti u vrućim sudačkim foteljama, otkrivamo u idućim minutama.

Plesna groznica uskoro će dobro zatresti Hrvatsku. Jedanest plesnih parova marljivo vježba plesne korake kako bi oduševili publiku, ali i žiri kojeg čine vrhunski plesni profesionalci Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot.

"Ja za sebe mogu reći da ću bit vrlo poštena jer sam ja inače u životu dosta na zemlji i dosta realna, a i promatrajući plesne parove sam vrlo realna, tako da mogu zagarantirati onako da ću biti poštena, a kad krene emisija vidjet ćemo u kojem će smjeru ići. Malo je drugačiji koncept od prijašnjih sezona "Plesa sa zvijezdama", izjavila je Tamara. 

"Kod naših kandidata ću ocjenjivati onu nekakvu iskonsku, kako bih to nazvala, onako neki iskonski talent naravno, ocjenjivat ću njihovu tehničku stranu, zatim onu izvedbenu, apsolutno ću možda i najveći akcent na tu izvedbeno tehničku kombinaciju", pojasnila je Almira.

"Meni kao sucu je jako bitno da što god se otpleše, jako bitno da što god se otpleše, da se pleše s lakoćom i da se vidi da oni uživaju u plesu, ako vidim da se muče onda onda su fulali poentu plesa jer ples je užitak", zaključio je Nicolas.

Elemenata za ocjenjivanje bit će mnogo. No plesni parovi ne moraju strahovati.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Najveći plesni spektakl Tko će biti strog, a koga se kandidati ne trebaju bojati? Poznata su imena članova žirija u ''Plesu sa zvijezdama''

"Naravno da ću nastojati gledati kvalitetu izvođenja zadanih elemenata pojedinih plesova standardnih, a drugo ćemo vidjeti tko je tako muzikalan, znači netko će dobiti dobre ocjene, netko malo manje. Sami znate kako to već ide, mislim da ću svima dati priliku da se iskažu", izjavio je Dinko.

"Pravedan, ja ću pokušati biti stvarno što objektivniji i poticajan prema zvijezdama koje ipak su se ubacile u jedan izazov koji je ples, to je vještina koja je njima strana potpuno tako da, ja bih rekao bez straha i bez favorita", izjavio je Nicolas. 

A kako bi naš žiri izuli iz ciplea - plesni parovi morati će...

"Ako se sjetimo evo, imati jedan svoj personality i u tehnici zapravo morate izvesti ono što se kaže čistoća je pola zdravlj", objasnio je Dinko..

"S obzirom na to da je to parovni ples, mene uvijek taj nekakav spoj senzualnost među partnerima, ja volim vidjet muškarca-muškarca u plesnom paru, a ženu- ženu, da se te uloge nekako ne izmjenjuju, pa fluidnost kretanja, lijepi pokreti i tehnički točna stopala", otkrila je Tamara. 

"Ja nisam baš osoba koja može baš pretjerano držati svoje emocije, tako da ću ja reagirati vrlo spontano i možda ću biti i malo luda, nemam pojma, ali svakako nisam uobičajena", priznala je Almira.  

Na plesnom podiju, osim samih kandidata naći će se i Mia Kovačić i Janko Popović Volarić.

"Izuzetna mi je čast, s obzirom da je ples jedna moja velika strast i čitavi život sam bila u plesu u ZKM-u i mislim da onda kad sudjeluješ u tako jednom projektu da je to baš onako po mom guštu", otkrila je Mia. 

"Da, neka nova uloga, uzbudljivo je, neki novi izazov. Veseli me sam format emisije koji je već dosta poznat, a u nekom novom ruhu sad", priznao je Janko. 

No, na Jankovu sreću, oni neće morati plesati.

"Ja jako volim plesat, ali nisam siguran da drugi toliko uživaju u mom umijeću", izjavio je Janko uz smiješak.  

A u umijeću plesnih parova mi ćemo uživati 12 tjedana. Očekuje nas pravi glazbeno-scenski spektakl u showu koji će prikovati cijele obitelji ispred tv- ekrana.

"Veselim se vidjeti kako će naše zvijezde zapravo prihvatiti ovaj izazov, jer mislim da ljudi nisu doista svjesni dok se ne upuste u taj izazov. A to je 7 do 8 sati na dan dobrog, dobrog rada", izjavila je Mia.

Svi ste pozvani na plesni podij najvećeg plesnog spektakla kojeg možete pratiti već od ove nedjelje - 17.ožujka na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: Profimedia) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) +0 James Franco i Isabel Pakzad (Foto: AFP) Celebrity Ne skidaju ruke jedno s drugog: Već je dvije godine s 15 godina mlađom, ali svoju romansu skrivaju od javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene