Nekoć vitka figura

Domaća ljepotica: 'Lako ću ja skinuti grame i kile kad za to dođe vrijeme'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još samo dva i pol mjeseca dijele Žanamari od najiščekivanijeg trenutka u životu – rođenja kćerkice Gabriele.

Pjevačica Žanamari Lalić uživa Makarskoj u sedmom mjesecu trudnoće. 33-godišnja Tučepljanka čeka djevojčicu, kojoj je odlučila dati ime Gabriela. Atraktivna glazbenica otkrila je kako se osjeća u drugom stanju, koliko joj se promijenio život otkad je lani uplovila u brak s pet godina mlađim menekenom i basistom Mariom Perčićem i zašto se nakon 13 godina života u Zagrebu, vratila živjeti u rodni kraj.

Pogledaj i ovo showbuzz O njima ne slušamo često Domaći par koji voli svoju privatnost: 'Maki je zaista talentiran muž'

'Ja kako naravno obožavam svog muža, uvijek sam govorila, joj, ja bih voljela jednog malog tebe, jednog malog narančasto-plavog dečka, a on je rekao, ma vidjet ćeš, bit će crna curica i evo, vidjet ćemo, curica je, a sad je li pogodio kakva će biti?', rekla je Žanamari.

Atraktivna pjevačica ističe da nikada nije bila sretnija, a nakon početnih tegoba, trenutačno dobro podnosi trudnoću.

Domaća ljepotica trudna - čeka prvo dijete!

'Ubile su me mučnine otpočetka. U početku mi je bilo jako teško, moram priznat da evo do prije nekoliko dana sam se mučila, ali otkad laganije jedem, otkad sam izbacila čokoladu, život mi je puno ljepši', priznaje.

Savršena figura, koju je prije često isticala, sad joj je, kaže, zadnja stavka.

'Dobila sam kao i svaka trudnica kile, nisam išla za tim da da baš ostanem štrkljica, jer moram mislit na bebu. Ne želim sad toliko biti opterećena svakim gramom, lako ću ja skinut grame i kile kad za to dođe vrijeme', kaže.

Nakon 13 godina podstanarstva u Zagrebu, Žanamari se sa suprugom, 5 godina mlađim splitskim manekenom i basistom Mario Perčićem vratila k svojima u rodne Tučepe.

'Nisam uopće išla za tim, ali 13 je inače broj koji me nekako prati pa i našu ljubav, moju i Marijevu je pratio taj broj 13. 13.06. smo ušli u brak i u vezu i na kraju krajeva preselili se doma u Tučepe', kaže Žanamari.

S obzirom na to da je jedinica, njihovu povratku najviše su se razveselili njezini roditelji. Žana nam je otkrila i glavni razlog njihova preseljenja u Dalmaciju.

'Mario inače ima malo problema sa sinusima i to, i kao ajde idemo probati kao ono pola godine-godinu živjet doma, da vidimo kako će se to sve ponašat. Život nam je prodisao, nije samo on prodisao, nego smo i mi prodisali, jer kad si ti u velikome gradu, stalno te za nešto zovu i moraš stalno negdje biti, a ovako imaš super ispriku, ono daleko sam, ne mogu ha ha', kaže Žanamari.

Obiteljsko gnijezdo ovog para, koji se zaručio nakon svega 3 tjedna veze, spremno je za dolazak malene princeze.

''Kad se pojavila mala točkica na ultrazvuku, onda smo morali probiti, srediti još jednu dodatnu sobu. I evo, to je sad spremno, još samo krevetić. Sad je umjesto krevetića još uvijek orbitrack, još uvijek malo, kad već ne idem puno vani, da malo treniram kardio', objašnjava.

Iako je u visokoj trudnoći, sa svojim bendom J'Animals nedavno je izbacila singl ''Prokleto lagano'', koji je naišao na sjajne reakcije.

'Stanka je sa svirkama, ali što se tiče skladanja, pisanja pjesama, inspiracija sad pršti, tako da evo pišem nove stvari i onda kad budem fit, onda ću punom parom nastavit', kaže buduća mama.

Prilog u cijelosti pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene