Popularnost im raste

Tajne benda za kojim luduju Hrvatice - što im sve stiže u inbox?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularnost benda vrtoglavo raste, a slava za sobom nosi i svakakve obožavateljice.

Otkako su objavili svoj prvi album 'Za sve moje bivše' popularnost grupe Begini samo raste. Dečki su prije samo tjedan dana objavili novi singl 'Iz protesta', koji je dosad na YouTubeu pregleda preko 105 tisuća puta.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Prosvjedovali su i dečki, kako Mario priznaje, najčešće u školi, a prosvjeduje se, kaže, i u ljubavi.

'Ja mislim da se svakome dogodilo da je imao neku ljubav, nekog koga je jako volio i da je ta osoba završila s nekim drugim, sretno il nesretno nebitno. Što si njegova, što više nisi moja, mislim da to sve govori', kaže Mario Budiščak.

S vremenom su dobili pravu vojsku obožavateljica, kako u Hrvatskoj tako i inozemstvu, a neke od njih prate ih na svaki nastup.

' Pa ne znam ili bi možda trebali vidjeti njihov inbox kako izgleda od svakoga pojedinačno pa bi mogli najbolje ocijenit, ali eto bude lijepih stvari na nastupu, bude raznih predmeta za svakog u bendu se nađe, pokoja stvar doleti na binu', objasnio je Mario.

Gotovo uvijek pjevaju o ljubavi, a nerijetko se u njihovim pjesmama spominje i prijevara. No kako kaže Mario, s tom temom nema iskustva.

'A kako bi reagirao stvarno ne znam. Naravno da nije ugodno i nikome ne može bit ugodno kad ga netko prevari. Sama reakcija sigurno ne bi bila ugodna', dodaje.

'Nas je sedam u bendu, znači dosta smo veliki bend i jako je teško da sedam ljudi uvijek bude u odličnim odnosima. Kod nas je stvarno situacija da se svi jako poštujemo međusobno i da svaki odlazak na koncert bude uvijek u odličnom tonu', a što je još kazao Mario, saznajte u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene