Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivan Dečak i Darko Bakić gostovali su u ovotjednoj epizodi "Petka s Petkom", a pred njima je bio pravi pjesnički izazov.


U ovotjednom izdanju  "Petka s Petkom" gostovao je Ivan Dečak i Darko Bakić iz grupe Buđenje. Tijekom njihovog gostovanja u studiju Dalibr Petko i Mia Kovačić postavili su pravi izazov.  Naime, Ivan i Darko morali su što brže je moguće napisati ljubavnu pjesmu. ''Može, samo da nije tablica množenja'', rekao je Darko prije izazova .

Vezani članci Robert Sever (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Spremni za piste: Zoran Aragović i Robert Sever otkrili su nam detalje novih kolekcija! Tatjana Jurić i Mia Kovačić (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Tatjanu Jurić nikada nismo vidjeli u izazovnijem izdanju, a na event je stigla u društvu lijepe Mije

No, nije sve bilo tako jednostavno kao što se na prvu čini. Mia je dečkima odlučila malo zapapriti te im je zadala riječi koje su im morale biti okosnica pjesme. Koliko su dečki bili uspiješni? Tko je bio veći zavodnik, Ivan ili Darko? Kako su uspijeli spojiti čekić, traktor, peglanje, podne i sidro u ljubavnu pjesmu, pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.