Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivan Dečak i Darko Bakić gostovali su u ovotjednoj epizodi "Petka s Petkom", a pred njima je bio pravi pjesnički izazov.


U ovotjednom izdanju  "Petka s Petkom" gostovao je Ivan Dečak i Darko Bakić iz grupe Buđenje. Tijekom njihovog gostovanja u studiju Dalibr Petko i Mia Kovačić postavili su pravi izazov.  Naime, Ivan i Darko morali su što brže je moguće napisati ljubavnu pjesmu. ''Može, samo da nije tablica množenja'', rekao je Darko prije izazova .

Vezani članci Siniša Vuco Vuco je mršaviji 40 kilograma, a sad predstavlja i nastavak legendarnog hita "Volim piti i ljubiti", poslušajte! Stjepan Perić Glumac i zvijezda nove hit-serije samo za In Magazin progovorio o rođenju djeteta: ''To je baš kako kažu ljudi...''

No, nije sve bilo tako jednostavno kao što se na prvu čini. Mia je dečkima odlučila malo zapapriti te im je zadala riječi koje su im morale biti okosnica pjesme. Koliko su dečki bili uspiješni? Tko je bio veći zavodnik, Ivan ili Darko? Kako su uspijeli spojiti čekić, traktor, peglanje, podne i sidro u ljubavnu pjesmu, pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.