Ipak ju je uzeo

Pjevač otkrio - Legendarna pjesma prvotno bila namjenjena Vinku Coci

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Grad pod Marjanom ovih je dana postao bogatiji za još jedan klub, koji su pjesmom otvorili Oliver Dragojević i klapa Rišpet.

Uz vječne hitove Olivera Dragojevića u Splitu je otvoren novi, jedinstveni klub za uživanje. Ovaj najveseliji mjesec u godini poseban je i za obitelj omiljenog splitskog pjevača Olivera Dragojevića koji će ovog tjedna proslaviti 67. rođendan.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petar Dragojević - 5 ''jer nosiš moje prezime...'' Petar Dragojević otkrio nam je rečenicu slavnog strica koja mu se najviše urezala u sjećanje: ''Rekao mi je...''

A većina ne zna da je legendarna 'Cesarica' na početku bila namijenjena Vinku Coci.

Petar Dragojević postat će četvrti put tata

'Ja sam tu 'pismu' dobio slučajno, dobio ju je Zdenko, ja sam je čuo i malo zasvirao i otpjevao. Ja govorim, ma joj, ovo bih ja uzeo, onda je Zdenko rekao, ajde i to je to', ispričao je Oliver.

I dok mnogobrojna publika obožava njegov hrapav glas, Oliver nikad nije volio slušati svoje izvedbe. 'Ja ne znam tko voli svoj glas, prirodno je da kad čuješ svoj glas, da ti je malo neugodno ili ti se ne sviđa', objašnjava.

Iako je tijekom impresivne karijere osvojio sve što se na regionalnoj sceni moglo osvojiti, nagrade ga, priznaje, svaki put iznova razgale. Što kaže o svojoj bogatoj karijeri, ali i obitelji, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene