Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grad pod Marjanom ovih je dana postao bogatiji za još jedan klub, koji su pjesmom otvorili Oliver Dragojević i klapa Rišpet.


Uz vječne hitove Olivera Dragojevića u Splitu je otvoren novi, jedinstveni klub za uživanje. Ovaj najveseliji mjesec u godini poseban je i za obitelj omiljenog splitskog pjevača Olivera Dragojevića koji će ovog tjedna proslaviti 67. rođendan.

Vezani članci Klapa Rišpet Publika ne prestaje pokazivati interes za koncert klape Rišpet u splitskom Spaladiumu Klapa Rišpet - 5 Klapa Rišpet najavila spektakularni koncert uoči Dana žena: "Pjevat ćemo cijelu noć i bit će super"

A većina ne zna da je legendarna 'Cesarica' na početku bila namijenjena Vinku Coci.

Petar Dragojević postat će četvrti put tata

'Ja sam tu 'pismu' dobio slučajno, dobio ju je Zdenko, ja sam je čuo i malo zasvirao i otpjevao. Ja govorim, ma joj, ovo bih ja uzeo, onda je Zdenko rekao, ajde i to je to', ispričao je Oliver.

I dok mnogobrojna publika obožava njegov hrapav glas, Oliver nikad nije volio slušati svoje izvedbe. 'Ja ne znam tko voli svoj glas, prirodno je da kad čuješ svoj glas, da ti je malo neugodno ili ti se ne sviđa', objašnjava.

Iako je tijekom impresivne karijere osvojio sve što se na regionalnoj sceni moglo osvojiti, nagrade ga, priznaje, svaki put iznova razgale. Što kaže o svojoj bogatoj karijeri, ali i obitelji, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook