Kontroverze ne prestaju

DIGLA SE BUNA Još glazbenika protiv pjesme za Eurosong

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkako se saznalo kako će Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu predstavljati Nina Kraljić, kontroverze oko pjesme su sve glasnije.

Nakon što je objavljena pjesma 'Lighthouse', s kojom će Hrvatsku Nina Kraljić predstavljati na Eurosongu u svibnju, šuškanja su sve jača kako bismo trebali ući u finale. Samo prema kladionicama, pjesma je zasjela na šesto mjesto.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

No, naši glazbeni stručnjaci ipak smatraju kako nije samo pjesma dovoljna, a nisu ni zadovoljni s time što su pjesmu napisali inozemni autori. 'Obzirom da su se mimoišle sve moguće hrvatske strukovne glazbene udruge i svi hrvatski autori, ostaje otvoreno pitanje ako je bio natječaj, gdje je bio', rekao je Boris Đurđević koji smatra da boje naše zemlje mora braniti netko tko ima više glazbenog iskustva.

'Prvi dojam je kao sjajna kulisa nekog filma', kazala je Emilija Kokić koja je jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu.

'Mislim da pjesma ima eurovizijski štih, ali mislim da smo trebali poslati pjesmu domaćeg autora', smatra Dalibor Petko.

Tonči Huljić pak smatra da sve stvar lobiranja, što je prije nekoliko godina dokazala i Velika Britanija kada se upravo zbog toga visoko plasirala na ovom natjecanju.

OVDJE pročitajte što je na sve rekla Nina Kraljić.

Što je još rečeno o ovoj kontroverzi, pogledajte u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene