Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rade je pjesmu posvetio manekenki Dijani Bećirević koju je nazivao svojom Ines, a Arsen, naravno, svojoj Ines.


Jedna od najpoznatijih pjesama Arsena Dedića je 'Ne daj se, Ines', koju je često izvodio Rade Šerbedžija. No malo tko zna kako se oko toga komu su posvećeni romantični stihovi svojevremeno stvorila prava zavrzlama. Naime, Rade je pjesmu posvetio manekenki Dijani Bećirević koju je nazivao svojom Ines, a Arsen, naravno, svojoj Ines. Kako je izgledao susret dviju ljepotica, doznali smo iz prve ruke.

Vezani članci Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jedva smo ga prepoznali: Nekad najzgodniji akcijski junak zabavljao se u društvu seks-bombe bivše države Rade Šerbedžija (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Rade Šerbedžija dobitnik prestižne nagrade "Mary Pickford Award" u Los Angelesu

Vijest o smrti velikog kantautora Dijanu Bečirević zatekla je na odmoru u Dubrovniku. Diana se za kamere inMagazina prisjetila smiješne epizode iz svog života kada joj je u fazi intenzivnog druženja s Radom Šerbedžijom slavni glumac posvetio pjesmu Ne daj se, Ines.

Šibenik organizira komemoraciju za Arsena Dedića

I tako je bivša manekenka živjela u uvjerenju da je pjesma posvećena njoj sve dok jedan dan u Milanu nije u društvu upoznala jednu zanimljivu damu.

Diana je uskoro saznala da stihove koje joj je posvetio Rade potpisuje Arsen kojeg je nakon desetak godina i sama upoznala.

Cijelu priču o zagonetnoj Ines pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook