Njihove bolje polovice

Pikanterije iz njihovog života - estrada pod povećalom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miroslav Škoro, Indira Vladić, Jole, Mladen Grdović i drugi otkrili su nam čime su ih osvojile njihove bolje polovice.

 Na popisu osobina kojima ni zvijezde ne mogu odoljeti su šarm, duhovitost, skromnost i suosjećajnost. No, saznali smo i tko se od poznatih pomamio za partnerovim bogatstvom, tko je priznao da svoju suprugu jednostavno ne zaslužuje ali i kojeg je pjevača supruga osvojila okrenuta leđima.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljubav je u zraku Ispovijesti zaljubljenih domaćih zvijezda: Svi padaju na jedno

I zvijezde su samo ljudi od krvi i mesa. U to smo se već odavno uvjerili pa nas nisu iznenadili ni kada su nam otkrili čime su ih osvojile njihove bolje polovice. Iako ih katkad doživljavamo kao nedodirljive i da imaju tko zna kakve zahtjeve, praksa je pokazala da i poznati u ljubavi padaju na sasvim uobičajene stvari. Jolu je njegova supruga Ana osvojila dok ''si rek'o keks''.

'Prvi put kad sam je vidio bila mi je lipa i zgodna žena a osvojila me je jednostavnošću, skromnošću. Humanitarac je veliki a evo sada se pokazala i kao odlična supruga i majka još bolja', rekao je Jole.

Friško oženjen par, pjevačica grupe Colonia Indira i njezin osobni trener Miroslav sada dijele prezime Levak. Kad su se prvi put upoznali, oboje se pali na istu stvar.

VIDEO Indira želi bebu: 'Daj bože da se dogodi što prije!'

'Mene je ustvari privuklo kod nje što sam vidio dobru priliku kod nje da posudim 3000 eura i da zbrišem. A ja sam mislila da češ ti meni posudit 3000 eura da ja zbrišem. Onda smo shvatili da nijedan ni drugi nemmao 3000 eura. A taman sam vidila dobre cipele i dobru torbu a od tebe ništa. Strašno', kažu Miroslav i Indira.

Slavonac Miroslav Škoro poznati je šaljivđija. Odvjetnica Kim Ann nije se trebala puno truditi da osvoji srce poznatog glazbenika.

'Što sam prvo vidio na njoj? Leđa! Bila je okrenuta leđima', kaže Škoro.

Naime, sreo ju je na jednoj zabavi u Pittsburghu gdje je svirao s tamburašima, i to vidjevši je s leđa. Odmah je znao da je to žena njegova života

U svijetu u kojem primat drže izgled i bogatstvo lijepo je ćuti kako i mlađe generacije ipak padaju na šarm i duhovitost.

'Volim kad me nasmijavaju. Ne volim mrtva puhala. volim kad me nasmijava, kad mi je lijepo s tom osobom.Ono dok sam bila mlađa, u srednjoj školi, uvijek gledaš idealnog tipa, mora bit ovakav, onakav, crn, plav, plave oči, zelene, i onda što ideš stariji, nekako smanjuješ te kriterije', kaže Lidija Bačić.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene