Pierce Brosnan našoj je novinarki otkrio nešto više o sebi.


Pierce Brosnan je u Hrvatskoj. Zahvaljujući producentima hita "Mamma Mia" koji su nastavak odlučili snimati na Visu umjesto u Grčkoj, naš je otok pod opsadom miljenika žena, glumačkih legendi Colina Firtha, Andija Garcije te Piercea Brosnana. Naša je Ivana Nanut s bivšim Jamesom Bondom razgovarala u Berlinu, gdje joj je otkrio koliko ga je obilježila kultna uloga.

Vezani članci Ljubavnici, spot (Foto: Dnevnik.hr) Malo tko ostaje ravnodušan kada oni zapjevaju: Ljubavnici nam premijerno otpjevali svoj novi hit Lashana Lynch (Foto: Getty Images) Revolucija na pomolu: Novi agent 007 više neće biti frajer, već ova zapanjujuća žena!

Ta profinjenost, taj naglasak, a tek šarm! Stanovnici otoka Visa ovih dana uživaju u društvu i pomno prate svaki korak holivudske zvijezde Piercea Brosnana koji je u Hrvatsku stigao kako bi se pridružio filmskoj ekipi na snimanju popularnog nastavka mjuzikla "Mamma Mia".

''U mlađim danima radio sam kao taksist, perač prozora… Ništa od toga nisam htio raditi, samo sam želio glumiti, ali morao sam. To je tada bila potreba. Sva sreća, dugi niz godina imam dobru karijeru'', kazao je glumac.

Pierce Brosnan (FOTO: Getty)
Pierce Brosnan (FOTO: Getty)

Ovaj bivši Bond, James Bond, za vrijeme svoje vladavine franšizi je utržio više od bilijun dolara! Glumačka karijera duga skoro 40 godina nije ga obilježila samo kao Bonda, već je pomno birajući i producirajući filmove, dokazao da itekako zna glumiti!

Svoju prvu suprugu, australsku glumicu Cassandru Harris, upoznao je na setu filma. Bili su u braku 12 godina, sve do njezine smrti. Upravo je njezina želja bila da Pierce postane tajni agent 007, što nažalost nije dočekala. U Hrvatsku je Pierce stigao s drugom suprugom Kelly Shane Smith, s kojom je u braku 17 godina. Pierce je oduvijek imao sređen obiteljski život i silno cijeni brak i roditeljstvo. Otac je četvero djece. Zahvaljujući Kelly, postao je i veliki aktivist za očuvanje prirode.

Pierce Brosnan (FOTO: Getty)
Pierce Brosnan (FOTO: Getty)

''Doma radim kompost. Moja žena reciklira'', otkriva glumac.

Pierce, inače bivši ministrant, školu je napustio s 15 godina kako bi postao slikar. Time se bavi i dan-danas, i to prilično uspješno, a zaradu od prodaje donira u humanitarne svrhe. Upravo je na Visu uhvaćen kako crta inspiriran ljepotama otoka.

Ovaj 64-godišnjak nekoliko je puta proglašavan najseksipilnijim čovjekom na svijetu, bio je ikona stila 90-ih, stoga ne sumnjamo kako i muškarci i žene u Hrvatskoj samo čekaju priliku i stoje u redu za selfi s tom glumačkom legendom.

Pierce Brosnan (FOTO: Getty)
Pierce Brosnan (FOTO: Getty)

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.