Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok u Americi i dalje pokušava izgraditi zapaženiju glumačku karijeru, Petra Sanader, kći bivšeg hrvatskog premijera, radi i kao model.


Petra Sanader u hrvatskoj se javnosti posljednji put pojavila u studenom prošle godine. Na Županijskom sudu u Zagrebu, u sklopu suđenja bivšem premijeru Ivi Sanaderu, Petra i njezina sestra koristile su blagodat, i tako odbile svjedočiti protiv svojeg oca.

Petra Sanader nakon glume ima novu karijeru!

Vezani članci Zbor Supertalent, Martina Tomčić plače (Foto: Screenshot Nova TV) Martina Tomčić o imidžu najstrože članice žirija: ''Nikad se nisam išla protiv toga boriti...'' Team Babe (Foto: IN Magazin) Bilmanov zlatni gumb iznenadio sve prisutne: "A nek vam bude, dođite vi nama opet!"

Zgodna 27-godišnja Petra trenutno živi u Americi i radi kao model i glumica. Reklamira dizajnerski nakit i nosi revije, a u promotivne je svrhe izradila i svoju internetsku stranicu koja daje uvid u njezinu dosadašnju karijeru. 'Bila sam blagoslovljena mogućnošću da radim ono što volim. Ja sam osoba koja nikad ne odustaje', poručila je Petra u svom životopisu.

Petra Demo Reel from petrasanader on Vimeo.

I premda se šuškalo kako njezina američka glumačka karijera stagnira, Petra ipak radi. Iz onog što je objavljeno na njezinoj internetskoj stranici, čini da joj ide sasvim solidno.

Pogledajte prilog iz inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook