Šestogodišnja Bernarda posjetila je set serije "Čista ljubav" i upoznala svoje glumačke idole. Najviše ju je oduševila omiljena Sneki koju tumači Nives Celzijus.

Galerija


I ovog tjedna Dalibor Petko pripremio je iznenađenje za svoje vjerne gledatelje. Ovog puta voditelj je odlučio iznenaditi šestogodišnju djevojčicu Bernardu kojoj je najveća želja bila upoznati glumce serije Čista ljubav.

Vezani članci Čista ljubav (Foto: PR) "Litica mi je bila dosta stravična": Traumatično iskustvo u kojem je Nives uspjela pobijediti Sementa Rajhard, Marko Petrić, Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Čime bi Nives zamijenila mikrofon, a Sementa svjetla reflektora? Evo što bi radili da nisu poznati!

Zato su Dalibor Petko i ekipa In Magazina odlučili usrećiti djevojčicu i odveli je na snimanje njezine omiljene serije. Bernarda najviše voli lik koji tumači Nives Celzijus pa ni ne čudi da je njezin osobni vodič bila upravo Sneki. Koga je još upoznala od glumaca te kako je bilo na setu, pogledajte u videu In magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

02.03.2018.
Iznenađenje - Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 6