Šestogodišnja Bernarda posjetila je set serije "Čista ljubav" i upoznala svoje glumačke idole. Najviše ju je oduševila omiljena Sneki koju tumači Nives Celzijus.

Galerija


I ovog tjedna Dalibor Petko pripremio je iznenađenje za svoje vjerne gledatelje. Ovog puta voditelj je odlučio iznenaditi šestogodišnju djevojčicu Bernardu kojoj je najveća želja bila upoznati glumce serije Čista ljubav.

Vezani članci Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec, Maja Šuput, Frano Ridjan Prepoznajete li ih? Članovi žirija i voditelji okusili čari transformacija showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus, Goran Navojec, Indira Levak, Igor Mešin Urnebesne transformacije osmero kandidata ocjenjivat će nova postava žirija, evo o kome je riječ

Zato su Dalibor Petko i ekipa In Magazina odlučili usrećiti djevojčicu i odveli je na snimanje njezine omiljene serije. Bernarda najviše voli lik koji tumači Nives Celzijus pa ni ne čudi da je njezin osobni vodič bila upravo Sneki. Koga je još upoznala od glumaca te kako je bilo na setu, pogledajte u videu In magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Iznenađenje - Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Iznenađenje - Petko (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Foto: DNEVNIK.hr