Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Da je serija 'Stella' imala velik utjecaj i na najmlađe generacije, pokazalo je pismo koje je ovog tjedna primio Dalibor Petko.


Jedan je tata za svoju kćerkicu i njezinu najbolju prijateljicu poželio susret s mladom zvijezdom 'Stelle' Sementom Rajhard.

Vanda Winter i Sementa Rajhard zajedno okitile božićno drvce - pritom i zapjevale!

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Poznate zvijezde zahvatila valentinovska groznica! Slika nije dostupna Kakvo iznenađenje! 'Čarolija' se opet dogodila!

U idiličnoj atmosferi okruženoj konjima bilo je to idealno poslijepodne rezervirano za djevojčice, devetogodišnju Petru i godinu dana mlađu Luciju. Cure su velike ljubiteljice konja i zato su se silno obradovale odlasku na Hipodrom, no ono što ih je tamo dočekalo nisu niti sanjale. 'Tim Jasmina', vikale su u glas, dok su zajedno pjevale pjesme Čarolija i Stella.

Osim pohvala, Sementa je primila i par kritika na račun svoje odjeće koju je nosila u seriji, što je mladu zvijedu jako nasmijalo. Obje djevojčice izrazile su želju jednog dana nastaviti stopama mlade zvijezde, a par Sementinih savjeta te kome je konj skoro pojeo kosu pogledajte u video prilogu.

Kliknite na video, a ako i vi želite nekome prirediti nešto ovakvo, pošaljite e-mail na petko@novatv.hr.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook