Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Nogomet je moja prava ljubav. Trenirao sam u pionirima Hajduka. To mi je u krvi, ali nije išlo', povjerio se Dražen Zečić na snimanju ovotjedne rubrike 'Petkom s Petkom' In Magazina.


Dalibor Zečić je voditelja Dalibora Petka ugostio na obiteljskom manju u Zečićima, mjestu gdje se, kako sam kaže, najbolje osjeća.

Tamo je napisao i jedan od svojih najvećih hitova u karijeri, 'Boem u duši'.

'Igra briškulu. U kartama je nepobjediv. Ima već dva pehara, a sad ide na treći', otkrio je Ante Smoljanović, dugogodišnji Zečićev prijatelj koji je popularnog pjevača iznenadio na snimanju emisije zajedno s Matom Bulićem, Alenom Nižetićem i Dundom iz Trija Gušt.

'Momak ima snagu. Ako želite dobar trening onda igrate protiv njega, a ako želite odmoriti onda igrate s njim', rekla je Zekina estradna ekipa s nogometa, otkrivši da je na terenu s loptom, sve ono što nije u životu - sebičan!

Osam mjeseci Zeko je izbivao s nogometnog terena zbog upale živca, no sad je spreman za nove derbije.

Zečić je pričao i o svom odrastanju, a zašto Matu Bulića zove svojim bratom pogledajte u videu inMagazina

Vezani članci Dalibor Petko - 7 Petko se transformirao u najdraže pobjednike Eurosonga, neki od njih pokazali što misle o tome: "Do suza si me nasmijao" Dalibor Petko - 4 Petko upriličio malu povijest Eurosonga, ove pokrete i kreacije morate jednostavno pogledati, pazio je na svaki detalj

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook