Upao na svadbu

'Ovako nisam ni u snu zamišljala svoj dan vjenčanja'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka je pjevao s mladom, pomogao u rezanju torte i dao bračni savjet za dug i zajednički život.

Ovotjedno iznenađenje rubrike 'Petkom s Petkom' događa se u svatovima. Naime, na poziv vjenčane kume Ana Šimić voditelj Dalibor Petko doveo je mladencima Marini i Dinku pjevača koji izvodi njihovu omiljenu pjesmu. 'Nikad još nisam napravio nešto ovakvo', komentirao je Luka Nižetić svoj 'upad' u svatove.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Luka Nižetić: 'Da se utapam pozvao bih Nives Celzijus da se imam na što osloniti'

Popularni pjevač uhvatio se mirofona te zapjevao s mladenkom Marinom Ležaić iz Velike Gorice na oduševljenje svih uzvanika. Nižetić je mladom bračnom paru pomogao i u rezanju torte, održao prigodnu zdravicu te podijelio savjete za dug zajednički život. 'Znala sam da će biti dobro, ali ovako nisam ni u snu zamišljala svoj dan vjenčanja', izjavila je mlada, dok je mladoženja pozvao istu ekipu na druženje za 50 godina.

'Drago mi je da sam je toliko uspjela iznenaditi, jer je ona uvijek ta koja priređuje iznenađenja. Ovog se puta ona našla u drugoj ulozi – onoj iznenađene mlade', izjavila je kuma Ana. Kako je izgledao neočekivani ulet na pir, zašto je mlada plakala, što je komentirao mladoženja, a što njegova mama pogledajte u video prilogu.

Mailove za iznenađenja šaljite na adresu petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene