POGLEDAJTE VIDEO

Hrvoje Šalković dobio težak zadatak za ispuniti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Književnik i putopisac otkrio je tko ga je držao na nišanu, tko zna sve njegove tajne te što mu najviše nedostaje na njegovim mnogobrojnim putovanjima.

Hrvoje Šalković slovi za jednog od najpoželjnijih hrvatskih neženja, a kako to da nikada nije stao pred oltar, istražio je naš Dalibor Petko. Šalković je dobio i jedan poseban zadatak u kojem se morao suočiti sa svojim zagorskim korijenima, a sve možete vidjeti u video prilogu!

>> Luka Nižetić: 'Orgazam je blaženo stanje, kad si sjedinjen s univerzumom'

Književnik i putopisac osim toga otkrio je tko ga je držao na nišanu, tko zna sve njegove tajne te što mu najviše nedostaje na njegovim mnogobrojnim putovanjima. Šalković je dobio i jedan poseban zadatak u kojem se mora suočiti sa svojim zagorskim korijenima, a više pogledajte u rubrici 'Petkom s Petkom'.

'Dva puta sam klečao pred curom, ali ništa od toga', rekao je Hrvoje Šalković gostujući u inMagazinu. Pisac kojeg proglašavaju jednim od najpoželnijih neženja u Hrvatskoj, još nije pronašao svoju životnu družicu, ali njegov najbolji prijatelj, fotograf Mario Pavlović, otkrio je na kakav tip žena pada. 'Mora biti velika, golema, s dobrim nogama i dobrom guzom. I ne smije biti dosadna', rekao je Šalkovićev prijatelj Riba.

Na snimanju rubrike 'Petkom s Petkom' Hrvoja je posjetio i kolega Ribafish. 'Mi ostali putopisci ga mrzimo, jer je proputovao toliko država. Jednog dana svi želimo biti kao on', izjavio je Ribafish kazavši da s Hrvojem ne bi volio ići u Iran, jer je tamo zabranjen alkohol.

Šalkovića su iznenadili i mališani SOS Dječjeg sela iz Lekenika, a što ga je dirnulo do suza pogledajte u video prilogu.
 

Pogledaj i ovo showbuzz Zajednička borba Dečki na mršavljenju! Iznenadit će vas koliko su naši rokeri skinuli kilograma dosad!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene