Sve će pomutiti

Nova uloga hrvatskog Bali-bega: Zgodni Petar će dodatno začiniti zaplete serije "Drugo ime ljubavi"!

Petar Puškarić Petar Puškarić In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Puškarić Petar Puškarić Petar Puškarić Petar Puškarić Petar Puškarić Petar Puškarić +0 Scena iz serije Galerija

Uzbudljive zaplete u seriji "Drugo ime ljubavi" dodatno će začiniti glumac i model Petar Puškarić. Njega od večeras gledamo kao liječnika Matiju Rajića. Je li priželjkivao nositi liječničku kutu kao dječak te što kaže na usporedbe s turskim zavodnikom Burakom Ožčivitom, saznala je naša Dijana Kardum

"Doktor Matija Rajić došao je naime iz 'Liječnika bez granica', vratio se u Hrvatsku zbog zanimljiva novog izazova hrvatskog zdravstva pa ćemo vidjeti kako će se njegova uloga ovdje razviti", rekao nam je nešto više o svom liku Petar Puškarić.

Pogledaj i ovo Luka Krpan Novi zapleti Ekskluzivna ispovijest Luke Krpana: ''Bio sam s očevom zaručnicom, u njegovom krevetu, u njegovoj kući''

Njegov dolazak u seriju "Drugo ime ljubavi" donijet će i nove napete zaplete. Na početku će svojim dolaskom nenamjerno pomutiti odnose određenih parova.

"Vidjet ćemo, neću ništa odavati, ali početak će krenuti u tom smjeru, pa nadamo se da hoćemo", bio je tajanstven Petar.

I dok će Matija samouvjereno vladati bolnicom u Kneževu dolu, Petar kaže da se u toj ulozi nikad nije zamišljao.

"Nikad nisam želio biti doktor, svaka čast njima, ali mene je toga uvijek bilo strah, nisam baš fan krvi i tih stvari, tako da nisam želio biti doktor", priznao je.

Uloga Karla u seriji ''Na granici'' bila mu je ostvarenje životnog sna, a taj se san sada samo nastavlja. Osobito mu se, kaže, sviđa što su ta dva njegova lika u potpunosti različita.

Prije nego što je zaplovio glumačkim vodama, Petar je ostvario uspješnu manekensku karijeru, a i danas rado staje pred fotoobjektiv.

"S jedne strane, to je baš krenulo puno bolje što se tiče samih poslova. To su sada puno ozbiljniji poslovi, reklame su puno jače u tim nekim stvarima. Odlasci u inozemstvo, gdje sam prije učestalo bio, stalno po Aziji i po Europi, nadam se da više neću, mislim da ću biti u Hrvatskoj, stacioniran tu", izjavio je.

Čim se Petar pojavio na malim ekranima, prišili su mu nadimak hrvatskog Buraka zbog navodne sličnosti s turskim glumcem.

"Burak, svaka njemu čast, ali sad tko je mene vidio i usporedio s njime, ne znam je li slijep ili nije, ne želim se miješati. Laska mi to kao što sam i tad rekao, svaka mu čast, ali ima do njega", izjavio je Petar.

Pojavljivanje na malim ekranima dovelo je do toga da mu je inboks na društvenim mrežama često zatrpan porukama obožavateljica.

"Čovjek vjerojatno ima dva milijuna pratitelja, ja imam puno, puno, puno manje. Vjerujem da je i moj broj obožavateljica puno puno manji. Zna se naći. Imam stalne, koje, eto, pozdravljam, i stvarno su jako dobra ekipa. Jako sam zadovoljan sa svojim obožavateljima i jako ste pristojne, hvala vam puno", poručio je Petar obožavateljicama.

Kako se Petar snašao kao Matija, provjerite u seriji Drugo ime ljubavi. Nove nastavke možete pratiti na programu Nove TV od ponedjeljka do petka, u večernjem terminu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene