Prinova u obitelji

Estradni par planira potomstvo - 'Želim da naslijedi crtu da voli'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petar je otkrio što bi htio da dijete naslijedi od njega a što od Danijele!

Jedan od najiščekivanijih koncerata ovog ljeta sinoć se umalo nije dogodio. Naime, dan prije koncerta Petra Grašu ukliještila je kralješnica. No poznati Splićanin nije želio razočarati svoje obožavatelje pa je unatoč bolovima održao koncert za pamćenje.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 4 ljubav cvjeta! Danijela Martinović otkrila nam je kako zamišlja svoje vjenčanje s partnerom Josipom: ''Interesantno pitanje, kako ti mene dovedeš...''

No Petar Grašo nije želio razočarati svoju publiku i to poglavito za dame, koje su bile u većini. Jer što može bolje začiniti žensku večer u klubu od dugogodišnjeg miljenika ljepšeg spola?

'Kojem muškarcu to ne laska, lijepo je imati žensku publiku ispred sebe, ljepše ih je vidjeti, barem meni, s druge strane bolje kanaliziraju emocije, bolja je atmosfera kada je ženski dio publike u većini', rekao je Grašo.

A dobra atmosfera i emocije prštale su sa svih strana. Njegovi koncerti u Hrvatskoj su još uvijek rijetki, stoga Petar nije mogao razočarati svoju publiku te je hrabro odradio koncert unatoč uklještenim leđima.

'Bilo je malih problema s leđima, jučer mi se na fitnessu dogodio jedan krivi potez, pa su leđa stradala, malo antibiotici, malo masaža, malo blokada, i osposobili smo se za večeras', kaže Grašo.

Publika je to znala cijeniti, zdušno pjevajući stare hitove i pokazujući kako nijedan nije zaboravila. A kako i bi, jer ispred njih je ipak stajao jedan od najuspješnijih i najtiražnijih hrvatskih izvođača.

A pokazali su da su željni i novih pjesama. Nakon što je poznati pjevač osvojio kritiku na Splitskom festivalu s pjesmom Uvik isti, nema sumnje, ona je zaživjela i kod šire publike.

Slavni par planira potomstvo - 'Bilo bi to jako lijepo'

A Grašo je doista ostao 'uvik isti'. A uvijek isto i publika reagira na njegove pjesme. I one koje otpjeva i one koje napiše za druge. Tako svi hvale Danijelinu pjesmu sa Splitskog festivala kojoj je upravo on autor. A mi ga nismo mogli ne priupitati vidi li doista svoju bolju polovicu kao ˝naivno malo pile˝?

'Uvijek je dio nas naivan, a jedan razmišlja racionalno, ne smijemo nikad izgubiti naivnost, jer ako mozak povuče previše krvi onda srce ne radi, moramo malo biti naivni, malo mudri. To su dvije strane koja jednu drugu pomažu', kaže Petar

Kao što su i Petar i Danijela uvijek jedno uz drugoga. A vijest da jedan od naših najljepših estradnih parova planira uskoro imati i prinovu snažno je odjeknula medijskim prostorom. Petar nam je stoga otkrio što bi htio da dijete naslijedi od njega a što od Danijele.

'Volio bi da od mene dobije karakternu crtu da voli ljubav i obitelj i da dobije potporu obitelji, i da bude lojalan prijatelj, a sve ostalo što imam su mane, tako da to ne treba spominjat, a od danijele, iskrenost, simpatičnost i izuzetnu toplinu', kaže Grašo.

Cijeli prilog pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene