Britanski glumac Idris Elba po izboru časopisa "People" najseksi je muškarac u 2018. godini.

Galerija


Četrdesetšestogodišnji glumac Idris Elba, rođen u Londonu, kazao je da nije mogao vjerovati kada su ga nazvali iz časopisa i rekli mu vijest.

Vezani članci John Legend (Foto: Profimedia) On je novi najseksi muškarac na svijetu: ''Uzbuđen sam, a pomalo i uplašen, prevelik je to pritisak'' Idris Elba i Sabrina Dhowre (Foto: Profimedia) On je Apolon modernog doba, a ona bujna slatkica: Kako je počela veza ovog atraktivnog para?

"Čekaj, nema šanse, stvarno?" prokomentirao je Elba titulu.

"Morao sam se pogledati u ogledalo i priznati sebi – o da, danas izgledaš seksi. No da budem iskren, to je dobar osjećaj", dodao je britanski glumac.

Elba je postao 33. najseksi muškarac po izboru magazina "People", otkako je titulu 1985. ponio Mel Gibson pa do prošlogodišnjeg dobitnika Blakea Sheltona.

Glumac je još od školskih dana bio sportski građen. Uspješno se natjecao u sklopu školskih selekcija u nogometu, kriketu, hokeju na travi, košarci i ragbiju.

"Bio sam vrlo visok za svoje godine, ali i vrlo mršav. Međutim, čim sam bio u prigodi pustiti brkove, postao sam najpopularniji klinac u kvartu", prisjetio se Elba.

Kada nije u Holllywoodu, Elba radi kao DJ na Ibizi ili trenira kickboxing na Tajlandu, a ponekad dizajnira vlastiti brend odjeće.

No ističe da su mu najsretniji trenuci u životu rođenje djece. "S time se ništa ne može usporediti", kaže Elba, otac 16-godišnje kćeri Isan i 4-godišnjeg Winstona.

U posljednje vrijeme Elbino ime sve se češće spominje uz ulogu u novome filmu o Jamesu Bondu. (Hina)

Poznata glumica u noćnom klubu strastvene poljupce izmjenjivala s 15 godina mlađim komičarem

U Zagreb stigla jedna od najvećih zvijezda Jugoslavije, ali rijetki su je prepoznali

Oliver dobiva muzej: Evo kako će mu još odati počast i koja će lokacija biti posvećena ovom velikanu