U Oštrovac stiže jedno novo lice. Seksi Brazilca razumijet će jedino Zdenka, zahvaljujući sapunicama.


Najpoznatije hrvatsko televizijsko selo uskoro će dobiti novog stanovnika. Poznati brazilski model Pedro Soltz pridružio se glumačkoj postavi hit serije 'Kud puklo da puklo'.

Vezani članci Snježana Mehun Snježana Mehun vratila se s još jedne avanture, s novim partnerom posjetila je Vijetnam Iris Cekuš (Foto: Instagram) Godinama je u modelingu, a sad se okušala u novoj ulozi: ''Suprug mi je dao nekoliko savjeta''

U najpoznatijem televizijskom selu će ga razumjeti jedino Zdenka, i to zahvaljujući brazilskim sapunicama. No na setu ipak nije bilo problema s razumijevanjem.

'Otpočetka su me lijepo prihvatili. Jako su mi se svidjeli glumci, ljudi iz produkcije, iz castinga, iz šminke, redatelji... Svi su me lijepo prihvatili. Svi znaju da ne govorim dobro hrvatski. Pomažu mi u scenama jer moram čitati na hrvatskom, razumjeti prijevod', priča Pedro. Zgodnog manekekena u Hrvatsku je dovela ljubav. Sa manekenkom Iris Cekuš ima kćerkicu. 'Da, žena mi je Hrvatica. I nju mi je profesija donijela. Upoznali smo se na setu za neku talijansku marku. Snimali smo reklamu. I tako smo se upoznali', kazao je. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.