Kada je stigao u Hrvatsku, nije ni sanjao da će mu se život okrenuti naglavače. Nekad je bio Dinamovac, a danas je skladištar. Životne nedaće pratile su ga oduvijek.


Kad je prije 15 godina stigao u Hrvatsku, nogometaš Patrice Kwedi nije ni sanjao da će mu se život okrenuti naglavačke. Iako rad u skladištu nije karijera o kojoj je ovaj Kamerunac maštao, osmijeh mu ipak ne silazi s lica.

Hoće li napraviti skandal? Maju Šuput snimali golu u wc-u!

Vezani članci Lana Jurčević Lana Jurčević sasvim osobno i bez filtera: "Opterećeni smo fotošopom, retušom i milijardom aplikacija" Marin Čilić i Kristina Milković Tate u rađaonici! Koji su to poznati Hrvati pratili supruge na porođaju: "Ti si tu u biti lijevo smetalo"

Bivši Dinamovac otkrio je kako se nosio sa životnim nedaćama. 'Bez obzira na tu poziciju gdje jesam sada, ne predajem se, ne predajem se zato što znam da je jedino što ti treba u nogometu je zdravlje', rekao je za IN magazin. Njegov život bio je težak od samih početaka.

Progovorio o braku s 30 godina mlađom suprugom

'Ono što sam ja prošao, to je jako teško, jako teško. Ne gledam što sam ja bio kad sam bio u Dinamu, nego gledam kad sam bio u Kamerunu, kad moja mama nije imala, kad je moj tata imao, ali to je bilo jako malo, gledam što sam ja napravio da mogu kupiti kopačke. Kopao sam po smeću, još se sjećam do današnjeg dana da mogu prodati neke stvari da si kupim', dodao je. Što je još otkrio simpatični Kamerunac, pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook