Nema predaje

Jedan od najdugovječnijih hrvatskih bendova vraća se na scenu nakon moždanog udara pjevača

Novi album Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) Novi album Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Novi album Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) Novi album Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) Novi album Parnog valjka (Foto: Dnevnik.hr) Parni valjak održao koncert u Zagrebu (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) - 3 +0 Parni valjak održao koncert u Zagrebu (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) - 1 Galerija

Nakon što je pjevač Aki Rahimovski u travnju doživio moždani udar, dečki su bili primorani otkazati najavljene koncerte.

Obožavatelji jednog od najdugovječnijih hrvatskih bendova, Parnog valjka, nakon pet godina, dočekali su njihov novi album.

Pogledaj i ovo In Magazin: Kristijan Rahimovski Arena puna emocija! Parni Valjak održao koncert u čast Akija Rahimovskog, Kiki Rahimovski emotivno o ocu: ''Pokušavam biti dovoljno jak''

Da za njih doista "Nema predaje" kako i sami kažu, otkrili su na kavi našoj Ivani Nanut. Nakon što je pjevač Aki Rahimovski u travnju doživio moždani udar, dečki su bili primorani otkazati najavljene koncerte, no danas izlaskom njihova novog studijskog albuma, jači su i glasniji no ikad.

"Nakon ovog mog povratka, zahvaljujem publici na podršci i svemu. U Osijeku nisu vjerovali da opet funkcioniram, skačem, komuniciram s ljudima i pjevam", otkrio je Aki odmah na početku.

"Početkom iduće godine idemo u Ameriku. Idu veliki koncerti i predstavljanje albuma", otkriva Hus.

Publika je u njihovoj karijeri uvijek bila na prvom mjestu. Kako su na sceni više od četiri desetljeća, na koncerte dolaze sve generacije obožavatelja pa i oni najmlađi koji pjevaju pjesme nastale prije njihova rođenja.

"Ima najviše selfieja, ali i neki stari albumi od starije generacije dođu na potpisivanje", otkriva Aki. "Ima selfieja, ali Aki onda obično veli samo ne na Fejs", dobacuje mu kolega Marijan Brkić.

"Što se dogodi kad zaboravite riječi pjesme?", pitala ih je Ivana. "Onda publika pjeva, fuliram se da ne radi mikforon", kroz smijeh nastavlja Aki po kojem bi svaki koncert Parnog valjka mogao trajati i po 4 sata.

Na Staru godinu dečki nastupaju u, kako Aki kaže, njegovu Skoplju. Bend se poput djece raduje i tamošnjim delicijama.

Možda jesu četiri godine pauzirali i odmarali jedni od drugih, no brzo su shvatili kako itekako još uvijek imaju što za reći. I da, htjeli priznati ili ne, jedni bez drugih ne mogu. Hus, Aki, Brk, Preksi, Bero i Dado vole se, poštuju i dobro poznaju.

"Ovo je bend koji se međusobno nadopunjuje, pomaže ienergetski puni. Čija je zadnja, vrlo često niti ne znamo", poručuje Preksi, no Aki otkriva pravu istinu. "Pa jednostavno je to 'da, Hus'".

Što su još otkrili našoj Ivani, saznajte u videu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene