Slavonku Katarinu Baban gledamo u ulozi negativke Tamare u seriji ''Drugo ime ljubavi'', no lijepa je glumica privatno sasvim drugačija. Katarina nam je u "Paprenim kuglicama" otkrila zašto priželjkuje snimati filmske scene s Bradom Pittom, ali i da joj atraktivan izgled ne pomaže kad su policajci u pitanju.

Galerija


Fatalna plavuša Katarina Baban modna je dizajnerica i glumica.

Vezani članci Slika nije dostupna PROGOVORILA O BRAČNOJ NEVJERI "Davore, ubit ću te!" Slika nije dostupna "AKO VAS VIDI NJEN DEČKO, NESLAVNO ĆETE ZAVRŠITI" One su fatalne i plave!

Katarina nam je otkrila da svom dečku tepa nadimkom „Cici“ i to zbog njihove zajedničke ljubavi prema mačkama, a priznala je i kako na ulici ne odmjerava frajere već druge žene.

„Mislim da je to čest slučaj kod žena, da odmjerimo drugu ženu koja lijepo izgleda. Uvijek pomislim – Isuse, vidi nje!“, kroz smijeh je rekla Katarina te na škakljivo pitanje s kim bi snimala vruće ljubavne scene odgovorila – s Brad Pittom!

„Taj čovjek ima savršen profil! Prekrasan je, stvarno je prekrasan, tako da eto, Brad Pitt“, rekla je vrckava Katarina.

A da ovoj zanosnoj glumici dečko za vrijeme seksa uzvikne ime druge žene, ona bi to jednostavno riješila temeljitom provjerom njegovog mobitela. Priznala je i kako voli cajke te janjetinu s lukom, ali zato nije ljubiteljica avantura za jednu noć niti čišćenja i peglanja.

Na pitanje koliko bi često žene trebale manipulirati muškarcima svojom zavodljivošću – Katarina je jasna – što češće.

„To nam je oružje. Bilo je situacija kada sam se pokušavala izvući kod policijaca, a kad ono – lik me nije ni pogledao, samo krenuo kaznu pisati“, priznaje Katarina.

A što je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.