Otvorio srce

Stavros: ''Ljubovao sam s mnogim ženama, a bolji sam čovjek postao kad sam upoznao suprugu''

Jasmin Stavros i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Jasmin Stavros i Davor Garić (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Jasmin Stavros i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Jasmin Stavros u paprenim kuglicama (Foto: IN Magazin) Jasmin Stavros (Foto: IN Magazin) Jasmin Stavros (Foto: Dnevnik.hr) Jasmin Stavros (Foto: IN Magazin) Pjevač Jasmin Stavros (Foto: IN Magazin) +0 Jasmin Stavros (FOTO: PR) Galerija

Nikad iskreniji i nikad romantičniji Jasmin Stavros otkrio je dosad nepoznate detalje iz karijere, ali i bračnog života. U ''Paprenim kuglicama'' priznao nam je da je ljubovao s mnogim ženama, ali i da je postao bolji čovjek kad je upoznao suprugu. Što velikan hrvatske scene ima reći o razuzdanom životu punom poroka, ljubavi i o tome za koga će glasati na predsjedničkim izborima?

Poznati pjevač Jasmin Stavros od 12. godine bavi se glazbom, a za nas je odgovorio na niz škakljivih pitanja. Prvo među njima bilo je ono postoji li život nakon smrti – naš pjevač siguran je da postoji.

Pogledaj i ovo Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) Novi izazov! Davor je intervjue zamijenio setom serije "Na granici", otkrio nam je u kakvoj ćemo ga ulozi gledati

„Ja ako nastavim ovako živjeti, mislim da bih mogao ići direktno u raj, neću ići u čistilište“, otkrio je svoje planove za život poslije smrti Stavros.

Otkrio je i da najbolje kuha kad ne kuha, ali i da mu niti jedna domaća pjevačica nije lijepa jer smatra da su sve „umjetne“. Priznao je i kako ne može slušati razna obećanja političara, pa čim ih vidi na televiziji, okreće program, ali i da je za uspješan brak najbitnija ljubav, poniznost i razumijevanje.

Na pitanje o tome koga bi spasio od sigurne smrti utapanja u živom blatu, Mladena Grdovića ili Zlatka Pejakovića – Stavros je jasan – „ne treba ih spašavati“.

Iako je rekao kako ne voli slušati političare, naš pjevač priznaje da misli kako su šanse Miroslava Škore da pobijedi na predsjedničkim izborima jako velike.

„100 posto, on je moj idol. On bi kao čovjek, političar i veliki intelektualac bio najbolji za Hrvatsku“, rekao je Stavros i kolegi glazbeniku izrazio punu podršku.

Na papreno pitanje o ludostima iz mladosti priznao je i da je najluđe što je ikada radio bilo drogiranje.

Drogirao sam se od 1969. do 1972. Bio sam u takvom društvu i kad sam shvatio da su svi moji prijatelji umrli, onda sam prestao“, priznao je Stavros.

Otkrio je i da nikada u cijeloj svojoj karijeri nije završio u krevetu niti s jednom svojom obožavateljicom, i to zato što se rano oženio. Ipak, napominje kako je prije no što je upoznao suprugu bio veliki zavodnik.

„Prije žene sam spavao s mnogo žena. Bio sam jako popularan, imao sam puno novca i živio sam luđački. Živio sam tri života u jednom životu. I onda kada sam sreo svoju ženu, rekao sam: 'Eto, to je moja Anđa i više me ništa drugo ne zanima'“, priznaje Stavros, koji je u sretnom braku već 43 godine.

Na pitanje što bi on kao čovjek iznimno bogatog životnog iskustva poručio mladima kako da žive, Stavros preporučuje da se samo opuste i da je u životu najbitnija ljubav, a sve materijalno dođe i prođe.

„Ja kad sam se oženio, a nisam imao novca jer sam svirao jazz i nisam želio svirati komercijalnu glazbu, radio bih na baušteli da platim iznajmljeni stan. Najljepša stvar u mom životu je to što imam ženu koja je uvijek bila uz mene i koja mi je omogućila sve ovo što danas imam. Da nije bilo nje, ne bi bilo ničega“, zaključio je naš romantičar.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +6 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Celebrity Htjela je da svi gledaju u njezine isklesane trbušnjake, no pažnju je privuklo nešto malo intimnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene