Petreković otvoreno

URNEBESNI ODGOVORI On zaljubljen - ona djevica, što dalje?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mario Petreković gostovao je u Paprenim kuglicama Davora Garića.

Vrijeme je za malo smijeha uz "Paprene kuglice" u kojima gostuje Mario Petreković. Zašto bi ime promijenio u Mariolino Piccolino, jesu li mu draže džepne Venere ili rasne bacačice diska te praktIcira li predbračnu čistoću, na svoj je osebujan način otkrio Davoru Gariću.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

Upitan da otkrije koliko eksplicitnih kućnih uradaka ima u svom računalu, osebujni Mario odgovara: "Nažalost, nemam niti jedan, jer računalo isto nemam dulje vrijeme. Drugi put sam ga izgubio, pa sam odlučio stati", otkrio je. "Svakako rasne bacačice diska znaju centrirat čovjeka i usmjerit ga u životu jer šamarčina od žene kad odletiš nakon nje deset metara je ono što svakom muškarcu treba", podijelio je svoja razmišljanja o džepnim Venerama i rasnim bacačicama.

U nizu osebujnih odgovora, posebno je bilo zanimljivo čuti što bi Mario napravio da se zaljubi u djevojku koja prakticira bračnu čistoću. "Ja mislim da to svatko traži. To je izazov. To je izazov uopće vidjeti da li tako išta uopće postoji", zaključio je Petreković. A više urnebesnih odgovora pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene