Zvijezde turske uspješnice

Najpoznatija televizijska braća iz "Istanbulske nevjeste" otkrila su nam koliko poznaju Hrvatsku i stižu li nam u posjet

Istanbulska nevjesta Istanbulska nevjesta 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Istanbulska nevjesta Istanbulska nevjesta Istanbulska nevjesta Istanbulska nevjesta +0 Istanbulska nevjesta Galerija

Faruk, Fikret, Osman i Murat postali su najpoznatija televizijska braća zahvaljujući popularnoj turskoj uspješnici "Istanbulska nevjesta". U ekskluzivnom razgovoru s našom Ivanom Nanut za IN magazin otkrili su koliko im je uspjeh na malim ekranima promijenio živote te što misle o hrvatskim nogometašima.

Već mjesecima svaku večer brojni obožavatelji obiteljskih intriga i ljubavnih zapleta ne propuštaju pogledati novi nastavak turske uspješnice ''Istanbulska nevjesta". Riječ je o seriji koja je osvojila publiku diljem svijeta, a već prvu epizodu u Hrvatskoj je pogledalo 690.000 gledatelja i time je svrstalo na prvo mjesto po gledanosti na svim televizijama tog dana.

Pogledaj i ovo Asli Enver (Foto: Instagram) Još ga voli Ostavio ju je pred vjenčanje i pobjegao u drugu zemlju, a ona ga je primila natrag

Serija se temelji na istinitim događajima, a simpatična televizijska braća Boran postala su nerazdvojna i nakon snimanja. Uz sjajnu glumačku ekipu poput Ozcana Denisa i Asli Enver, najmlađem bratu Muratu ovo je prva uloga.

Istanbulska nevjesta Istanbulska nevjesta

"Ovo mi je prvi projekt. Za mene je ovo prvi korak. I jako me usrećuje što se nalazi na ovako krasnom mjestu. Dobar je osjećaj biti s ovako divnim ljudima i dijeliti prostor s njima", rekao je Berkay Hardal.

Ovaj 21-godišnji glumac baš kao i u seriji, i privatno ljubi svoju kolegicu Hiru Koyuncuoglu. Par se zaljubio za vrijeme snimanja "Istanbulske nevjeste" I često na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije.

  Istanbulska nevjesta Istanbulska nevjesta

''Ovdje vlada obiteljska atmosfera. Od glumaca do zaposlenika u ekipi svi njeguju bratske odnose. Mislim da nam je ta bliskost donijela uspjeh'', dodao je. 

Obiteljsku atmosferu njeguje i Fikret Boran, koji je u seriji zaljubljen u svoju tajnicu Esre. Naime, u privatnom životu njih su dvoje u sretnom braku. Par se upoznao upravo u školskim klupama i otad su nerazdvojni.

Istanbulska nevjesta Istanbulska nevjesta

''I ja sam jako sretan što sam ovdje s ovakvim ljudima. Zašto je ova serija tako uspješna... Mislim da smo ovako uspješni zbog načina komunikacije'', zaključio je. 

Kako su zahvaljujući popularnosti Istanbulske nevjeste ovi mladi glumci u Turskoj postali velike zvijezde, slobodno vrijeme najradije provode kod kuće, pa se u šali nazivaju pokućarcima. 

Istanbulska nevjesta Istanbulska nevjesta

Pokućarci pak poput svakog muškarca vole nogomet. Berkay je bio vrsni nogometaš koji je zbog ozljede morao napustiti sportsku karijeru. Zbog naših nogometaša čak bi se i zaputio u Lijepu Našu. Zna za Modrića, Mandžukića, Šukera. 

I dok nas taj simpatični dvojac ne posjeti u Lijepoj Našoj, ne propustite pogledati nove napete nastavke najuspješnije turske serije "Istanbulska nevjesta" svaki dan od ponedjeljka do petka na Novoj TV. 

Za više informacija o seriji ''Istanbulska nevjesta'' čitajte na novatv.hr.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene