Izvadila silikone

VIDEO Kad grudi 'polude': 'Više nisam mogla živjeti s tim!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ove slavne zvijezde više nisu mogle živjeti sa silikonima te su se odlučile za prirodan izgled.

Sharon Osbourne proživjela je najveći strah svake osobe koja ugradi silikone. Nakon što se jedno jutro probudila, shvatila je da joj je jedna dojka puno veća od druge. Uskoro joj je doktorica objasnila da joj silikoni cure.

Pogledaj i ovo Poznate dame koje su u ime ljubavi preboljele prijevaru (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Oprostiti ili ne? Znači li preljub ujedno kraj ljubavi te kako ga oprostiti? Poznate dame koje su u ime ljubavi preboljele prijevaru

Tatjana Dragović nakon rastave bila na plastičnoj operaciji grudi?

'To se događalo prije kod starijih generacija. Noviji silikonski implatati su takve strukture da ne mogu procuriti', rekao je doc. dr. sc. Aleksandar Milenović.

Idući slučaj vađenja silikona otvara pitanje idealne dobi za operaciju. Reality zvijezda Kimberly Stewart napravila je s 18 i sedam godina kasnije ih je uklonila. Sličan slučaj dogodio se s glumicom, Jenny McCarthy koja se na operaciju odlučila s 19 godina i ubrzo shvatila da je pretjerala s veličinom.

'U Americi je zabranjena ugradnja implatata do 21. godine. Tako da do tada ugrađuju one s fiziološkom otopinom', rekao je Milenović.

Na operaciju se žene najčešće odlučuju u tridesetim godinama. Upravo u tom desetljeću života i jedina domaća zvijezda, koja je priznala ugradnju silikona, javno je progovorila o njihovom vađenju.

'Više nisam mogla živjeti s tim. Boljelo me, nisam mogla vježbati ni raditi normalne stvari raditi u životu. Došlo je 5 do 12, sada stvarno moram ići', rekla je Ivana Banfić

Na sličan zahvat odlučila se 2009. godine Victoria Beckham. Iako je godinama krila da ih je uopće stavila, svijetu je s naslovnice Voguea objavila da je izvadila svoje silikone. Kako je četiri puta bila trudna silikone je navodno nekoliko puta stavljala i vadila.

Kod normalnog postavljanja ispod mišića, s rezom izvana, idemo ispod nema problema. Ako idemo kroz bradavicu, taj ulazak može dovesti do nekih cista', otkrio je doktor.

Razlozi uklanjanja silikona ne moraju biti samo estetski. Glumica Heather Morris izvadila ih je jer se tužila na strašnu bol. I slavna glumica Jane Fonda izvadila je silikone. Grudi je povećala kada se udala za svog prvog supruga Rogera Vadima. Na uklanjanje se odlučila jer se nije osjećala ženstveno.

Zanimljivo je i da se neke zvijezde svoje implantate odluče zadržati nakon vađenja. Tako je Courtney Love svoje izložila u dnevnom boravku no uskoro je jedan pojeo njezin pas nakon čega je uginuo.

Više o implantatima pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene