Ups...

Domaće zvijezde i blamaže: 'Izletila sam naglavačke iz wc-a u avionu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koliko ste se puta osramotili do te mjere da ste poželjeli propasti u zemlju od srama? Manje ili veće blamaže sastavni su dio života i događaju se svima, a nisu pošteđena čak ni poznata lica.

Iako su ih pokušali zadržati samo za sebe, na kraju su im se ipak još jednom nasmijali. Zajedno s nama.

Pogledaj i ovo showbuzz Tko je pobijedio? On ima skrivenu pekarsku dušu u sebi

'Prava blamaža bila je simpatična svima koji su je vidjeli, osim meni, a dogodila mi se kad sam se vozila u avionu i nisam zatvorila vrata od wc-a. Kad sam bila na wc-u i onda sam izletila naglavačke i cijeli avion se okrenuo, a ja sam onda unazad, i bilo mi je jako teško izaći iz wc-a, svima je bilo zabavno, a meni ne', prisjetila se glumica Sanja Vejnović.

Koja je tajna ljepote 53-godišnje Sanje Vejnović? Sve je otkrila!

'Morala sam se snimati da me šefovi preslušavaju, ja sam se snimala i fulavala sam stalno, i onda bih psovala, naravno, ali bi izrezala da se ne čuje, međutim, jednom sam zaboravila, ne mogu ni reći što sam rekla i sjećam se da me slušala hrpa šefova u konferencijskoj sali, ja sam rekla sretan put i sigurnu vožnju želi vam i onda sam nešto zeznula i onda sam opsovala na najgore i to su svi čuli. To je bilo to, nisam dobila otkaz, ali ono...', ispričala nam je Andrea Andrassy.

'Sjećam se da sam na jednom nastupu zaboravila riječi Ave Marie, haha, to je bilo još dosta davno i sjećam se da sam u tom trenutku krenula improvizirati i samo razmišljala o tome da se nadam da u publici nema nitko tko zna Zdravo Mariju na latinskom. Prva osoba koja mi je čestitala na nastupu bio je svećenik', otkrila je Vanda Winter.

'Prije nekih 10 godina sam na karaokama običnim osvojila skuter, međutim, kad su me proglašavali pobjednicom, ja sam se slučajno zaglavila u wc-u i nisam mogla van, svi čekaju, stariji brat plješće i gleda - Sementa gdje si, a ja u wc-u i ne mogu izaći', smije se Sementa Rajhard.

A što su nam još otkrile domaće zvijezde, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene