Sjećate se?

Otkrivamo gdje je prva pjevačica grupe Magazin!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prva pjevačica legendarne grupe Magazin Ljiljana Nikolovska ostavila je trag u svijetu glazbe svojim specifičnim vokalom, otpjevavši hitove Kokolo, Piši mi, Put putujem i mnoge druge.

Prepoznajete li ovu slavnu pjevačicu? Možda ćemo pomoći asocijacijama 'Kokolo', 'Piši mi' ili 'Put putujem'... Ljiljana Nikolovska prva je pjevačica grupe Magazin i ovih je dana posjetila Hrvatsku.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi spot VIDEO Šušnjara se pretvorila u pravu provokatoricu: 'Mama je rekla da može!'

'U Europu kad dođem, to je kompletno drugi svijet...Ja ništa ne radim što mi se ne sviđa. Ne postoji nitko tko će me natjerat da radim nešto što ne želim, znači dolazim ovdje u startu sa željom da vidim prijatelje, da čujem svoj jezik u okolici, da vidim poznata mjesta, ipak te uvijek nešto vuče doma', rekla je Ljiljana.

Ljiljana već godinama živi u San Pedru u Californiji. Svojim domom zato naziva i Hrvatsku i Ameriku.

'Čak i kad sam otišla, 89., meni su prve tri godine kuferi bili spakirani, ready to go za doći doma, međutim stjecajem okolnosti srela sam bend koji mi se sviđa, srela sam svoga supruga, postala sam mama tamo, s obzirom da smo oboje muzičari odlučili smo izgraditi studio, recording studio, i to nam je baš na istom placu gdje živimo, gdje nam je kuća', priča Ljiljana.

Iako se od grupe Magazin oprostila davne 89. i zaputila u obećanu zemlju, glazbu nije ostavila. Danas u vlastitu studiju priprema svoj novi album. Pjesme su spremne i čekaju prve reakcije prijatelja i suradnika. Njezine nove pjesme itekako će odskakati od onog po čemu se sjećamo Ljiljane i Magazina iz osamdesetih. I ona pamti samo sretne dane.

>> Pobliže upoznajte - Hanu Huljić!

Pitamo je li nakon njezinog odlaska iz grupe Magazinu nanešena nepopravljiva šteta ili su je druge pjevačice uspješno zamijenile?

'Znaš što, to je tako jedno nezahvalno pitanje da ću ti ja poslije morat kupit čokoladu i reći slušaj, ja ti na to neću  ogovorit. Prvo zato što sam ja prvi pjevač tog benda, drugo jer je nezahvalno kritizirati bilo koga nakon tebe a treće jer bi zvučalo falš da ja sad nešto hvalim. Znaš, što god rekao nije dobro, ustvari ja zapravo ni ne slušam te stvari, pop uglavnom ne slušam', kaže pjevačica.

Pogledajte priču o prvoj pjevačici Magazina u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene