Perčinov povratak

6 godina nakon moždanog: 'Najteže je kad mu hoćete pomoći, a ne možete'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ni dva moždana udara, zbog kojih je ostao nepokretan, nisu uspjeli karizmatičnog Zdravka Perčina odagnati od najveće ljubavi...

Jedan od najpoznatijih hrvatskih ugostitelja i kuhara Zdravko Perčin, otac glumice Jelene, ekskluzivno u inMagazinu najavljuje veliki povratak na gastronomsku scenu. Moždani udari nisu uspjeli karizmatičnog Zdravka odagnati od najveće ljubavi - kuhanja.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

Dok je pripremao omiljene mu riblje specijalitete, njegova kći poznata glumica Jelena Perčin, nam je priznala što joj je bilo najteže u njegovu šest godina dugom oporavku od posljedica moždanog udara. 'Ono što je najteže kad nekoga volite, hoćete mu pomoći a ne možete', rekla je kći Jelena.

Jelena Perčin i Saša Hindić u video spotu 'Iskreno i pošteno'

'Pa ja sam se u kuhinji rodio tako da mi to uopće nije baš neki problem', kaže Zdravko čija je nevjerojatna priča počela je restoranom u njegovoj rodnoj kući na otoku Lopudu. O morskim rapsodijama koje je tamo posluživao dan danas se raspredaju legende, a posjećivala ga je domaća i svjetska kremi.

Od Perčinovih gastronomskih delicija fascinantniji je vjerojatno jedino njegov duh koji je prevladao fizičke nedostatke. Kada mu je prijatelj ponudio da obogati ponudu i kuha u njegovom restoranu - Perčin je spremno prihvatio.



Pogledajte cijelu priču inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene