Pogledajte video

Ostala u šoku - Tony joj se samo pojavio u dnevnom boravku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Ja to ne mogu vjerovati, sad te budem izgrlila i izljubila', rekla je Matea kad je, zahvaljujući Daliboru Petku ugledala Tonyja Cetinskog u svom dnevnom boravku!

Matea Valentić nije ni sanjala da će svog idola Tonija Cetinskog upoznati upravo u svom dnevnom boravku. Na poziv Mateine najbolje prijateljice Rebeke, voditelj Dalibor Petko odlučio je dovesti Tonija u dom 23-ogodišnje studentice, koja nije ni slutila što se događa u njenom stanu, dok nje nema doma. Sjedeći za stolom čula je kako netko svira klavir u susjednoj sobi.

>> Tony Cetinski o svojoj djevojci: 'Baš je dobro biti zaljubljen u damu!'


Kad je vidjela da je to upravo Tony Cetinski, ostala je u šoku. 'Ja to ne mogu vjerovati, sad te budem izgrlila i izljubila', rekla je Matea, koja je svom omiljenom pjevaču odmah dala i kompliment da puno bolje izgleda uživo nego na televiziji koja ga, prema njenim riječima, 'širi'.

Tony je s ekipom proveo ugodno poslijepodne, a što se pjevalo i što je Matea dobila na poklon od Tonija pogledajte u videu. Ukoliko i vi želite iznenaditi nekog svog s omiljenim pjevačem, glumcem, sportašem ili drugom javnom osobom, napišite dobro objašnjenje i ekipa 'Petkom s Petkom' dolazi k vama. E-mail pošaljite na adresu petko@novatv.hr.

Pogledaj i ovo showbuzz Zajednička borba Dečki na mršavljenju! Iznenadit će vas koliko su naši rokeri skinuli kilograma dosad!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene