Sve o pripremama

Opet počinje najgledaniji show ''Tvoje lice zvuči poznato'' , a neka će vam lica već ove nedjelje zvučati poznato!

Tvoje lice zvuči poznato opet na malim ekranima - 2 Tvoje lice zvuči poznato opet na malim ekranima - 2 In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić Marko Braić Tvoje lice zvuči poznato opet na malim ekranima - 2 Tvoje lice zvuči poznato opet na malim ekranima - 1 Lana Klingor Mihić Siniša Ružić Marko Braić Mario Valentić +0 Tvoje lice zvuči poznato Galerija

Nova sezona, novi kandidati, novi voditelji, novi žiri... Sve je novo u najgledanijem showu koji počinje već ove nedjelje. I dok će vas u backstage voditi naša Mia, lica Marija Valentića i Marka Braića zvučat će vam itekako poznato. Koga će utjeloviti i kako su se pripremali za probijanje leda te čime su pritom uznemiravali svoje kolege, pogledajte u našem videu.

Dobro došli u ''Backstage s Miom''. Dakle, 13 tjedana osam zvijezda transformirat će se u najpoznatije i najbolje izvođače koje ćete gledati.

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

Brojimo sitno do nedjelje i prvih transformacija koje očekuju nove kandidate šeste sezone. A naša će vas Mia povesti iza kulisa najgledanijeg showa.

''Dame i gospodo, ovo će sigurno biti najzanimljiviji dio TLZP-a, gledajte Backstage s Miom!'' poručuju Mia, Indira i Nives. 

Kako bismo dodatno zakomplicirali stvari i prvu epizodu učinili još urnebesnijom, imat ćemo čak dvije Maje već u prvoj emisiji.

''Najteža mi je zapravo bila ta njezina energija jer jednostavno ne smijem biti down, ne smijem se štedjeti. Specifično je za Maju da diže atmosferu, fešta joj je u krvi. To mi je bilo baš jako izazovno, doći do te njezine energije koja je svima najprepoznatljivija. Mislim da će biti okej, što ja znam, sad sam zbunjen'', priznaje Marko Braić. 

I dok je Marku pripala čast ili breme, ovisi kako na to gledate, utjeloviti vrckastu Maju Šuput, Mario je dobio jednako zahtjevan zadatak.

''Ovo su cicke od Nives koju ću ja utjeloviti. Drago mi je da je prvo pa žensko, da je promjena spola. Pjesmu nisam znao, sad je znam jako dobro. Drago mi je da sam Nives'', kaže, a zanimalo nas je i kako se snašao u Nivesinim cipelama.

''Pa, dobili smo, naravno, ispravan broj, to je bilo moje prvo hodanje u štiklama, pa jedan dan malo vježbe, sve se sa vježbom može. Više su mi izazov predstavljale njezine grudi. Žene koje imaju veće grudi, kao imaju dobre grudi, ali ja sad to gledam s jednom dozom empatije i pijeteta, nije njima lako'', kaže. 

I dok Mario suosjeća s Nives, Marko se bojao da Maja ne shvati krivo njegovu predanost zadatku.

''Možda je bilo zanimljivo, i jezivo Maji, što sam je pratio po cijelom studiju. Jer bilo mi je super što imam živu osobu koju imitiram pored sebe, kako ću bolje savladati njezine pokrete, mimiku i šta god, ako je ne pratim. Tako da sam ja, kako su nju šminkali i minglali po studiju, tako sam ja išao za njom i gledao kako Maja sjedi, kako Maja pozira, kako Maja daje intervju...'', ispričao je. 

Svatko je, uoči prve emisije i prve transformacije, imao svoju brigu.

''Savladali smo te štikle. Jedino kosa mi pravi problem. Kad mi stave tu periku i kad mi ta kosa krene po licu, ja nemam pojma šta da radim s njom'', govori Marko. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene