Pogledajte zašto mala općina Otok pokraj Sinja nosi titulu mjesta s najviše neženja u Hrvatskoj.


U Cetinskoj krajini pokraj Sinja smjestila se mala općina Otok koja ima titulu mjesta s najviše neženja u Hrvatskoj. Odlučili smo saznati zašto otočki momci ne žele izgovoriti sudbonosno DA te zbog čega se djevojke ne vide u ovom lijepom mjestu nadomak rijeke Cetine.

Vezani članci Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Pogledajte doček za pamćenje Dream Team Baba u rodnom Ljubuškom: "Nismo još došle k sebi!" ELFS revija (Foto: IN Magazin) Modni dvojac ELFS oduševio novom kolekcijom koja je probudila zanimanje poznatih dama

Neki su, kako i sami kažu, proveli vrijeme 'lunjajući okolo', a neki pak misle kako je sve stvar sreće. Iako kažu kako nije problem u njima, već djevojke radije biraju grad nego život na selu. Njihovi zahtjevi su skromni, a mogu i dosta toga ponuditi budućim odabranicama.

'Mogu ponuditi sve živo. Mogu ponuditi putovanja, mogu ponuditi poslove, mogu ponuditi ljubav – ono što je najbitnije. I mogu ponuditi možda što drugi ne mogu ponuditi, a to je zdrav život.' Kakve djevojke traže i što im još mogu ponuditi, pogledajte u prilogu u IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr