Pogledajte zašto mala općina Otok pokraj Sinja nosi titulu mjesta s najviše neženja u Hrvatskoj.


U Cetinskoj krajini pokraj Sinja smjestila se mala općina Otok koja ima titulu mjesta s najviše neženja u Hrvatskoj. Odlučili smo saznati zašto otočki momci ne žele izgovoriti sudbonosno DA te zbog čega se djevojke ne vide u ovom lijepom mjestu nadomak rijeke Cetine.

Vezani članci Spomenar: Sanja Doležal (Video: IN Magazin) Sanja Doležal pokazala najstarije fotografije i otkrila zašto je sa 16 godina pobjegla od kuće Slika nije dostupna HRVATSKO SELO PUNO NEŽENJA 'Nije mi još potreba. Lakše biti sam nego se puno brigat'

Neki su, kako i sami kažu, proveli vrijeme 'lunjajući okolo', a neki pak misle kako je sve stvar sreće. Iako kažu kako nije problem u njima, već djevojke radije biraju grad nego život na selu. Njihovi zahtjevi su skromni, a mogu i dosta toga ponuditi budućim odabranicama.

'Mogu ponuditi sve živo. Mogu ponuditi putovanja, mogu ponuditi poslove, mogu ponuditi ljubav – ono što je najbitnije. I mogu ponuditi možda što drugi ne mogu ponuditi, a to je zdrav život.' Kakve djevojke traže i što im još mogu ponuditi, pogledajte u prilogu u IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr