Nogometna groznica

Oni misle da znaju tko će večeras pobijediti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nogometno ludilo je i službeno počelo! Euforija raste iz sata u sat, a večeras će svi pogledi biti usmjereni u Vatrene.

Velika su očekivanja od večerašnje utakmice s Brazilom, koja će službeno otvoriti Svjetsko nogometno prvenstvo! A kakav rezultat predviđaju poznate osobe poput Ćire Blaževića, Ace Petrovića, Tonija Cetinskog, Davora Gopca i Massima, pogledajte u sljedećim minutama.

Pogledaj i ovo showbuzz Najpoželjnija Hrvatica Bradavice Nives Celzijus u prvome planu!

Večeras točno u 22 sata nogometna će groznica zatresti cijeli svijet. Do velikog otvorenja Mundijala ostalo je svega nekoliko sati, a euforija hrvatskih navijača raste iz minute u minutu.

Iako će veliki Brazil istrčati na domaći teren, naši su navijači uvjereni u to da će Vatreni srce i dušu ostaviti u Sao Paolu.

'Ja mislim da neće bit toliko golova, mislim da će to biti na knap nekih 1, 2:0 eventualno za nas', smatraju Mejaši.

'Naravno da ćemo pobijediti, kakvo je to pitanje, haha', kaže Ivan Zak.

FOTO I Seve je uz Vatrene: Pokazala Brazilkama kako se navija!

'Ja sam duboko uvjeren da nećemo izgubiti, tako da i neodlučen rezultat nam izuzetno dobro paše, a mogli bi čak i pobijediti, s obzirom da Brazil ne vidim u svom najboljem izdanju, obzirom da imaju jedno veliko psihološko opterećenje, favoriti su pred svojim publikom, to će naša ekipa znati iskoristiti, ja sam siguran, kaže Čiro Blažević.

Čini se da, kad je najvažnija sporedna stvar na svijetu u pitanju, svi imaju bezgranično povjerenje u izbornika Niku Kovača i naše kockaste snage.

'Puno napada, puno atraktivnih akcija, to očekujem. Vidjet ćemo koliko će izbornik imati hrabrosti eksperimentirati s novim momcima', kaže Masimo.

'Ne smijemo napraviti pogrešku da svu snagu i svu svježinu potrošimo u toj prvoj utakmici jer znamo koliko će biti teško izvući dobar rezultat protiv Brazila na njihovom terenu', misli Aco Petrović.

'Niko je bio moj igrač, sada je izbornik, sigurno je dosta toga od mene uzeo, tako da sam ja tamo nazočan.
Ma čuješ, najjača karika je da u središnjici imamo tri najbolja igrača svijeta, Rakitić, Modrić, Kovačić, to su igrači koje nijedna druga reprezentacija nema'. dodaje Čiro.

S obzirom na to da Mandžukić neće istrčati protiv Brazila, svi pogledi upereni su u Luku Modrića i njegovu novu frizuru, koja će, nadaju se Hrvati, donijeti sreću kako njemu tako i cijeloj nogometnoj naciji.

No velike se nade polažu i na ostatak ekipe. Iako mu je tek 20, Mateo Kovačić jedan je od onih čije se ime na ovom prvenstvu veže uz zavidnu titulu potencijalnog ˝igrača utakmice˝.
'Kao da je u uzletu nekakvom i nitko ga ne može zaustaviti, tako imam osjećaj, stvarno, ako njemu bude išlo dobro i Modriću, mislim da nema straha', misli Toni Cetinski.


Jedno je sigurno, bez obzira na rezultat, naši će dečki zasigurno dati sve od sebe, a srce Hrvatske večeras će kucati u ritmu navijačkih pjesama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene