Koja ja vaš favorit?

One su slavne, poznate i seksi - bake!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sofiju Loren, Tinu Turner, Joan Collins ne veže samo status seks simbola, već i činjenica da su poznate bake.

Nisu najmlađe bake u povijesti, ali su najseksi bake na svijetu. Dok svjetski magazini zbrajaju svoje lijepe bake, mi zbrajamo svoje.

Pogledaj i ovo PR Oglas Glazbeni show „Simply the best“ podigao publiku na noge

Sigurno bismo se prevarili kad bismo im pogađali godine. One su prešle pedesetu, ali i dalje obaraju s nogu. U njihovu slučaju, komplimenti su neizostavni. A kad kažu da su bake, reakcije su gotovo uvijek iste.

'Onda me malo bolje promotre, točno vidim da se pogled koncentrira na mene i onda utvrde da ipak jesam baka', kaže radijska voditeljica Sonja Šarunić.

>> Pozirala u 73. godini - I dalje je najbolja!

Glumici Jasni Odorčić često kažu da mlađe izgleda uživo nego na televiziji. Radojka Šverko, 64-godišnja pjevačica iznimne karijere, nije specifična baka, pa je i to iskustvo drugačije doživjela.
'Kada se rodila moja unuka, onda je moja druga kći imala pet godina, i zapravo je moja Ana postala teta Ana s pet godina' priča Radojka.

Još uvijek na sceni je i poznata baka Gabi Novak. 75-godišnja Tereza Kesovija ima unuku od 23 godine. Legendarna Tere kako joj tepaju u njezinu Dubrovniku i dalje izgleda zanosno. Jedna od definitivno najatraktivnijih baka na Balkanu je Neda Ukraden. Što su ove poznate dame rekle o ulozi bake, kakve su bile njihove bake te koja je tajna njihova izgleda progledajte u inMagazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene