Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je široj javnosti do ove uloge bila relativno nepoznata, iza Jolande Tudor iz 'Zore dubrovačke' su godine rada u kazalištu i dramskoj pedagogiji


Lik Magdalene iz 'Zore dubrovačke', nove dramske serije Nove TV, gledatelji su već sada ocijenili kao jedan od najomiljenijih.

>> Upoznajte glavne ženske likove u Zori dubrovačkoj

Vezani članci Slika nije dostupna Lijepi Filip iz 'Zore dubrovačke' kandidat je za program Shooting Stars 2014. godine! Slika nije dostupna Spektakularna scenografija za seriju Zora dubrovačka!

Glavni razlog tome vrhunska je glumačka izvedba splitske glumice i dramske pedagoginje Jolande Tudor. Iako je široj javnosti do ove uloge bila relativno nepoznata, iza Jolande su godine rada u kazalištu i dramskoj pedagogiji, a iznenadit će vas i neki njezini drugi angažmani.

'Igram gospođu Magdalenu  koja čuva i krije razne tajne obiteljske, a tajna koju Magdalena krije vjerojatno će nas iznenaditi. Mislim da još uvijek u Hrvatskoj ima jako puno žena koje upravo na takav jedan način proživljavaju sve što se dešava u njihovim obiteljskim malim dramama ', otkrila je Jolanda za inMagazin.

Jolanda, koja iza sebe ima bogato iskustvo, ulogu Magdalene vidi kao novu avanturu: 'Ja sam nekako uvijek avanturista tako da mi se čini da s godinama postajem sve veći. Za mene je ovo isto tako novina i prilika da naučim o nekom novom žanru koji je posve različit od mog dosadašnjeg rada u kazalištu i na filmu. I u dramskoj pedagodiji tako da me veseli, a opet je spoj svih tih mojih vještina i zanimljivih zanimanja.Jedna avantura, uputili smo se, ukrcali smo se i 'Let' it be'', zaključuje Jolanda.

Što je sve otkrila o sebi u prilogu inMagazina, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook