Stari morski vuk nastupit će u velikim dvoranama, a da ga publika s nestrpljenjem očekuje, potvrđuje i pomama za ulaznicama jer su koncerti već rasprodani.


Gotovo više i nije vijest koliko Olivera Dragojevića voli publika širom SAD-a i Kanade. 'Ove godine imamo isto 6 gradova, bit će zabavno, drugi su gradovi, nismo bili u te gradove prošle godine. Znači, Montreal, Toronto, Cleveland, Houston, New Orleans', otkrio je Oliver.

Oliver se našalio: 'Ne možeš nikad sebi biti dovoljno lijep'

Vezani članci Predsjednik Milanović u New Yorku Milanović otkrio što bivša predsjednica radi u Americi te zašto se nije sastao s glavnim tajnikom UN-a: "Imao sam nešto produktivnije, tiče se regije..." Pregled putovnica u zračnoj luci - 1 Europljani cijepljeni AstraZenecom ipak će moći u Ameriku? "Djelovao je pozitivno i optimistično..."

67-godišnji pjevač čija kvaliteta ne blijedi, prije polaska iz splitske zračne luke otkrio je ekipi inMagazina da se ne boji leta te mu ne smeta 8 sati provesti u zrakoplovu. Unuci su već naručili darove, a sa svakog putovanja im donosi igračke. Na turnejama mu, kaže, najviše nedostaju obitelj, Jadran i Split, ali je istovremeno zaista sretan što ovakvim koncertima ima priliku promovirati Lijepu našu. 

VIDEO Ovakvog Olivera još niste čuli: Je li bolji od originala?

'Ovi Hrvati i Hrvatice koji dođu na koncert, oni uvijek dovedu neke prijatelje Amerikance pa se prevode pisme, to je malo promidžba Hrvatske, to je dobro', zadovoljno je ispričao pjevač. 

Ova turneja je također i najava Oliverova velikog koncerta u Las Vegasu, prijestolnici svjetske zabave, koji će biti 26. rujna. 'Znam samo da ćemo radit u jednom prekrasnom prostoru i imat ćemo gosta', bio je tajanstven Oliver.

Domaći pjevač se oglasio: 'Politiku mrzim, moj glas je građanski!'

Preko ljeta Oliver će odratiti tri-četiri koncerta, a ostatak ljeta će uživat s obitelji baš kao što to već godinama čini. Što je još otkrio jedan od naših najvećih pjevača svih vremena pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook