Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako tijekom ljetnih mjeseci ne nastupa, već bježi s obitelji u svoju Velu Luku, Oliver Dragojević koncerte humanitarnog karaktera ipak ne odbija.


Koncert za ljubav na dan grada Pule i njegova zaštitnika Svetog Tome, no najvažnije - koncert za pomoć mladima slabijeg imovinskog stanja da nastave školovanje na fakultetu. Sestre Husar jasno su u životu znale što žele, a to su i ostvarile. Ovo je bio njihov, kažu, mali doprinos za one koji nemaju tu mogućnost.

Poput velikih svjetskih zvijezda - Oliver priprema show u Vegasu

Vezani članci Avion, ilustracija Pulska zračna luka dočekala prve ovogodišnje putnike iz Rusije: ''Popunjenost prvog leta je bila iznad očekivanja'' Jelena Žnidarić Zsa Zsa - 2 Domaći pjevači koji svoju vjeru svjedoče kroz duhovnu glazbu: Evo koji su naši glazbenici obradili pjesme vjerske tematike

Bruno Krajcar, sestre Plaić, Alan Hržica, samo su neki s kojima su sestre Husar-Mlinac dijelile pozornicu. A onda je na pozornicu stigao stari morski vuk. Ovo je jedan od posljednjih nastupa prije odmora, jer ljeti Oliver Dragojević inače ne radi. No, humanitarni koncert u Areni je kaže, njegova dužnost.

'Ljeti ja ne radim to je poznato, ali ove godine imam jedan dva nastupa. Luka, obitelj, more, ribolov, spavanje odmaranje. Skupljanje energije', rekao je Oliver.

Bilži mu se sedamdeseta, no na zdravstvene tegobe, kaže, još uvijek se ne žali. Svjestan je, ipak, da nije u fizičkoj kondiciji kao nekoć. Na pragu punoljetnosti bilo je, prisjeća se, potpuno drugačije.

'Kako sam zna, nisam ima pojma šta radim, samo mi je bilo glavno pivat i svirat kao i danas, samo danas znam što radim. Da se ljudima to sviđa i da je meni još uvijek dobro. Kada to prestane ću razmislit', rekao je Oliver.

Više o ovom humanitarnom koncertu saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook