Sjevernoamerička pustolovina

Oliver i Nina odlaze u Ameriku!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oliver Dragojević u četvrtak kreće na sjevernoameričku turneju, tijekom koje će nastupiti u šest koncertnih dvorana.

Ovo je njegova najveća turneja na području SAD-a, a na istoj će mu se pridružiti i gosti: Nina Badrić, Ljiljana Nikolovska i Tedi Spalato. Oliver Dragojević, koji će u kolovozu po četvrti put postati djed, raspričao se o svojim unucima, 40 godina braka sa suprugom Vesnom, a prisjetio se i njihova vjenčanja, na kojem je bilo svega 10-ak UZvanika.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

VIDEO Poznati pjevač zaplesao u spotu!

Dva dana prije odlaska preko bare gdje ga čeka 17-dnevna turneja, na čašicu razgovora dogovorili smo Olivera Dragojevića.

'Na red je došla Amerika. Gosti su Nina Badrić, Ljiljana Nikolovska i Tedi Spalato. Dogovorili smo se za 6 nastupa. Ma to uvijek bude nekako sjetno, ustvari nostalgično. Oni se uvijek sjete svoga doma i Hrvatske i bude im teško jer su daleko', rekao je Oliver.

66-godišnjak čarobnog glasa koji svojim pjesmama dira srce i hrani dušu i ove je godine nominiran za Porina i to u čak 7 kategorija, a najviše bi ga, priznaje, razveselio kipić za najbolju vokalnu izvedbu.

Stari morski vuk u ožujku je proslavio veliku obljetnicu - 40 godina braka sa suprugom Vesnom.

Popularni Dalmatinac se za In magazin prisjetio kako je izgledalo njihovo vjenčanje.

'Mogu vam reć da je to bilo potpuno drukčije nego sad. Bilo nas je na piru 10, u jednoj sobi. Otac je uzeo kredit, mater, punica, da bi mogli skupit za torte, za robu. I onda nas 10 prijatelja smo se tamo našli s mojima i to se malo zapivalo i pojelo', rekao je.

Jedan od najvećih glazbenika u povijesti hrvatske glazbe u kolovozu će četvrti put postati djed. Većinu slobodnog vremena, kaže, provodi upravo u igri s unucima.

'Dobar sam, čim dica viču dida, dida, to je odmah dobro. Znači, ne mrze, nego bi htjeli biti blizu. Kako sam ja jedan od dida koji se bavi ovim poslom pa me nema puno doma, onda oni to jedva čekaju da možemo malo biti skupa. Baš se igram, to je ono kao dida je poditinjija', objasnio je.

Prilog u cjelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene